Reklam

Aston Villa - Newcastle: Över 3,0 Mål

Matchcenter
25 november 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Villa Park    Lee Mason
24 nov 2019 at 11:32 (Uppdaterad 25 nov 2019 at 22:52) 24/11
71
0
Chance (over-exact-under): 40-30-30%
Spelvärde: 134,80%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Bra form på Newcastle nu. Tio poäng på de fem senaste och man har lyckats klättra upp till 13:e plats i tabellen efter den urusla inledningen. Steve Bruce kanske inte är ligans bästa tränare, men han vet vilka knappar han ska trycka på.

Aston Villa har det kämpigt även den här säsongen och det är svårt att se hur det ska vända. Laget har ingen defensiv alls att tala om och maniska problem att hålla nollan. Särskilt oroande är att man läcker framförallt i andra halvlek. Är det en nedvikarmentalitet som är på gång att skapas?

Newcastle har hittat segerformen och spelat bättre och bättre, men kanske har man överpresterat en smula. Två segrar och en oavgjord mot motstånd som Wolves, West Ham och Bournemouth på de tre senaste är kanske inte mer än vad man ska begära.

Dessförinnan hade man ett tufft spelschema, framförallt på resande fot då man gästade Liverpool, Leicester och Chelsea. Dock fick man in 1-0 hemma mot Man United vilket såklart skapade bra moral. 

Även om Newcastle känns som det bättre laget är det här inga trupper jag vill backa. Det känns för lynnigt. Istället tycker jag det finns ett helt otroligt bra värde i överspelet.

Fyra av Newcastles sex bortamatcher i ligan den här säsongen har gått över 3,5 mål. I Aston Villas fall har 8 av 12 matcher gått över 2,5 mål. Två tydliga tecken på en målrik måndagsmatch.

Jag tar ett stort bet på många mål här och väljer 3,0-linan! Det betyder pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål i matchen. Ska vi säga 2-2?

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback