Reklam

Arsenal - Tottenham Hotspur: 1

Matchcenter
26 september 2021 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Craig Pawson
24 sep 2021 at 14:47 (Uppdaterad 26 sep 2021 at 19:24) 24/09
40
0
Chans (1-X-2): 55-25-20%
Spelvärde: 127,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet

Arsenal inledde Premier League på värsta tänkbara sätt då de efter tre matcher hade 0-9 i målskillnad och noll inspelade poäng, men de har lyft i de senaste omgångarna och vunnit tre raka (inräknat ligacupen). Vinsterna har dock inte kommit mot något av de bättre lagen. Efter den bedrövliga starten på säsongen tog de första segern mot Norwich hemma på Emirates med 1-0 och i omgången efter borta mot Burnley med samma siffror. I deras senaste match mot Wimbledon i ligacupen i veckan släppte målskyttet när de vann med 3-0 hemma. Efter en knackig inledning börjar det se bättre ut.

En helt bedrövlig insats av Spurs i Londonderbyt som spelades på deras arena i söndags mot gästande Chelsea. De liljevita hängde på bra i första halvleken som slutade mållöst, men i andra var det ett annat bortalag som klev in på planen. Tottenham blev totalt överkörda och det enda som höll dem kvar i matchen var mittbacksparet Dier-Romero och målvakten Lloris. Hade det inte varit för dem hade det kunnat blivit betydligt högre siffror. Men de spelade även match i veckan borta mot Wolves i ligacupen som slutade med vinst efter straffläggning där Kane var en av målskyttarna.

Fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Så håglösa som Spurs såg ut mot Chelsea ger inget bra intryck när de nu för andra helgen i rad går in i ett Londonderby. Nog för att Arteta och co har haft det tufft på sistone, men de börjar komma ur sin svacka medans Tottenham befinner sig mitt i den. Dessutom brukar de flesta norra Londonderbyn på Emirates sluta med vinst till hemmalaget. Mitt tips är en självklar seger för Arsenal.

  • 100% upp till 100 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback