Reklam

Anaheim Ducks - Calgary Flames

15 februari 2016 at 12:39 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: måndag den 15:e februari 
Tid: 21.05
Plats: Honda Center, USA
Då var det dags för match i NHL mellan Anaheim Ducks och Calgary Flames. Matchen spelas på Anaheim Ducks hemmaplan som heter Honda Center. De båda lagen har mötts två gånger denna säsong och båda matcherna har vunnits utav Anaheim Ducks.

Senaste matchen för hemmalaget Anaheim Ducks spelades mot Chicago Blackhawks. Man lyckades vinna matchen efter övertid. Jakob Silfverberg, David Perron och Ryan Getzlaf gjorde målen i denna match. Ryan Getzlaf avgjorde matchen med sitt mål efter 2:16 in i övertidsperioden. Calgary Flames spelade senast mot Arizona och åkte på stryk. Man förlorade matchen med hela 1-4 på hemmaplan.

Senaste mötet mellan lagen spelades den 29:e december. Den matchen vann Anaheim Ducks med 1-0 tack vare mål från Shawn Horcoff. Allting talar för Anaheim Ducks i denna match då de har vunnit 9 av de senaste 11 mötena med Calgary Flames. Den bäste poänggöraren i Calgary Flames Johnny Gaudreau som har gjort 51 poäng denna säsong. Han har inte lyckats göra något poäng mot Anaheim Ducks i de här två mötena.Om vi kollar på de båda lagens trupper så ser vi mycket mer stjärnor i Anaheim Ducks. Vi har spelare som Ryan Getzlaf och Corey Perry som kan avgöra matcher på egen hand. I Calgary Flames ser jag inte lika många matchvinnare som jag ser i Anaheim Ducks och det tror jag kommer bli avgörande. Calgary Flames har också problem med målvaktsfrågan efter förstamålvakten Karri Rämö är skadad. Det är antagligen Joni Ortio som kommer vakta deras bur i denna match.

Oddsen är hämtade från unibet.com
Matchodds 1X2 
Anaheim Ducks, 2.30

Oavgjort, 3.80

Calgary Flames, 2.75

Mitt tips: Väldigt mycket talar för Anaheim Ducks i denna match. Dom har vunnit nio av de elva senaste mötena och båda mötena denna säsong. Att dom vinner den match har ett fint odds på 2.30 och är väldigt spelvärt enligt mig.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback