Reklam

Alex De Minaur/David Vega-Hernandez - Gregoire Barrere/Quentin Halys: 1

Matchcenter
31 maj 2019 at 16:25 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 1, Stade Roland Garros
27 maj 2019 at 08:02 (Uppdaterad 31 maj 2019 at 18:08) 27/05
79
0
Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 117,60%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Franska Öppna. Underlag: Grus.

Det är så klart svårt såhär i första omgången av en Grand Slam-turnering för oddssättare att försöka sätta odds på du dubbelpar som inte spelar tillsammans annars, men lite bättre än man gjort i många fall idag tycker jag man måste göra ifrån sig. Bara att tacka och ta emot dock. Vi får fina värden.

Fransmännen Barrere/Halys gjorde en bra challenger för någon månad sen. Överraskande, de är normalt spelare som i dubbel vinner någon strömatch på challengertouren, inte mer, och även om de gjorde en bra turnering tillsammans, deras nivå känns väldigt oklar skulle jag säga.

Vega Hernandez är numera en stark dubbelspelare på challengertouren. Bättre än motståndarna. De Minaur är klasser bättre än motståndarna som singelspelare, och precis som motståndarna satsar han inte jättemycket på dubbel. Inget särskilt svagt kort i den här matchen.

Fransmännen är samspelta, det är inte alls vårt par och vårt par känns också lite spretigt. Plus hemmaplan för motståndarna. Det gör att vi inte är favoriter här, men det är väldigt nära. Kapacitetsmässigt är vårt par bättre, och en bra dag vinner de. 2,45, högt. Mycket högt.

Högst odds hos Bethard, precis som nästan alltid på tennis. 500 kronor boost om man startar ett nytt konto.

Glöm inte bort vår tipstävling där man kan tjäna bra pengar på sina egna speltips. Läs allt om det här.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback