Betting.se genomgår just nu vissa förändringar för att bli en ännu bättre bettingsajt. Den mest tydliga förändringen vi gjort och fortsätter med är att bjuda in dig som läsare till att bli en del av Betting.se. Och nu är det dags för tipstävling!

Vi vill att när du hittat hit ska du upptäcka fler saker som är intressanta. Den som följer någons speltips på fotboll kanske kan upptäcka någon som är duktig på hockey? Och den tennisintresserade kanske hittar en ny favoritexpert som rekar golf? Tillsammans blir vi en liten "bettingfamilj" som utbyter vassa tips och roliga spelförslag.

Och på tal om det – nu vill vi veta vad Du går för!

Om du vill kan du kalla det för en tävling, men vi säger hellre att det är en morot. Vi vill som sagt att fler ska dela med sig av sina speltips här på Betting.se, för att inspirera varandra till att hitta roliga och bra spel. Det finns ett utmärkt system för just det här inbyggt i sajten, och därför har vi bestämt oss för att belöna den av er som lyckas bäst.

Som du säkert sett har vi redan några användare som är igång och lägger ut sina speltips. Har du missat dem kan du titta under fliken Användare i statistiken på startsidan, så ser du hur de lyckats än så länge (en av dem har just nu 153% i ROI, vilket ju är ganska bra...).

Det är riktigt kul att de som är igång är igång, men nu vill vi som sagt ha igång fler!

Kriterierna är som följer:

  • Lägg ut totalt minst 10 speltips, fördelat på 10 olika dagar, här på sajten från nu och fram till och med hela juni. Du får lägga ut hur många tips du vill under hur många dagar du vill, men du får alltså inte lägga ut 10 speltips första dagen och därefter vänta ut tävlingstiden. Minst 10 tips. Minst 10 olika dagar.
  • Använd dig av odds mellan 1.50 och 5.00 gånger pengarna. Speltipset får vara på vad som helst, men oddset som läggs ut måste ha funnits att spela vid det aktuella tillfället. Använd gärna det inbyggda systemet som hämtar automatiska odds på de större idrotterna (du kommer märka att det är smidigt!).
  • Medlemskontot måste vara registrerat i ditt riktiga namn samt med fungerande e-postadress så att vi kan kontakta dig om du är en vinnare. Användarnamnet däremot, det som läsarna ser, kan vara påhittat om du vill vara anonym utåt. Och det är förstås bara ett medlemskonto i tävlingen per person.
  • En seriös motivering till speltipset krävs. Detta är ett fält du kommer till i det inbyggda systemet, precis innan du ska publicera ditt tips. Du behöver inte kunna skriva perfekt svenska, men vi vill att du motiverar varför spelet är bra.
  • Tips och motivering ska vara dina egna. Du får med andra ord inte kopiera från någon annan. Det är inte heller tillåtet att sätta i system att lägga ut samma spel som någon annan som deltar i tävlingen. Skulle du dock av misstag råka lägga samma spel som någon annan redan lagt ut, men med en egen motivering som skiljer sig från tidigare, kan vi godkänna det.
  • Flest vunna units från 23 maj och fram till och med 23 juni vinner. Svårare än så är det inte!

Du kommer märka att det är enkelt att lägga spel i det inbyggda systemet. Och dessutom väldigt roligt att både dela med sig av sina egna och läsa andras tankar och idéer.

Statistiken registreras automatiskt här på sajten, och det kommer gå att följa hur man ligger till under hela tävlingen. Vi gör också återkommande uppdateringar med artiklar på startsidan om vår tipstävling och kan komma att intervjua duktiga användare som får dela med sig av sina goda råd.

Priser i tipstävling:

  • Om 1-5 deltagare slutför tävlingen (det vill säga placerar minst 10 speltips under perioden) blir vinnarens pris 1 000 kronor.
  • Om 6-10 deltagare slutför tävlingen blir priset 2000 kronor.
  • Om 11-15 deltagare slutför tävlingen blir priset 3 000 kronor.
  • Om vi får fler än 15 deltagare som slutför tävlingen blir priset 5 000 kronor.

Bland alla användare som slutför tävlingen lottar vi ut 1 000 kronor till en person. Alla som fullföljer med att dela med sig av 10 st speltips under perioden har därmed chans att tjäna en hacka!

Vad väntar du på? Registrera ditt användarkonto högst upp till höger på startsidan (eller via den här länken) och läs sedan hur du publicerar ditt första speltips.

Har du frågor om tävlingen kan du höra av dig via [email protected].

Lycka till allihop!

OBS. Om något slags fusk, manipulering eller annat orent spel förekommer har vi på Betting.se rätten att diskvalificera deltagaren, eller om det är utbrett, annullera tävlingen.