Reklam

Albacete - Real Zaragoza: Över 2,5 Mål

Matchcenter
28 september 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio Carlos Belmonte
28 sep 2018 at 13:52 (Uppdaterad 28 sep 2018 at 22:24) 28/09
37
0
Chans (över-under): 48-52%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Den spanska andraligan bjuder också på en match under fredagskvällen där Albacete tar emot Zaragoza hemma på Carlos Belmonte. Hemmalaget har en helt annan spelstil den här säsongen och Zaragoza är som vanligt väldigt offensiva. Det luktar mål!

Albacete var nykomlingar i Segundan förra säsongen och de klarade sig kvar med nöd och näppe till slut. Ett kryss i sista omgången borta mot Tenerife (1-1) räckte för nytt kontrakt. Ny säsong nu och laget har onekligen fått en pangstart med tre vinster och tre kryss på de sex inledande omgångarna. En stor anledning till detta är att laget spelar en betydligt mer offensiv fotboll än under fjolårssäsongen. De har redan gjort 11 mål framåt, vilket kan jämföras med de 35 strutar som laget gjorde förra säsongen. Då ska vi även nämna att laget stött på både Cadiz (1-1) och Reus (2-1), som är två erkänt skickliga lag när det kommer till defensiven. Néstor Susaeta missar dagens match men i övrigt är det samma trupp som i senaste omgången mot Mallorca (3-1).

Real Zaragoza gör sin sjätte raka säsong i Segundan och har givetvis som mål att ta klivet upp i La Liga igen. Jag tycker dock att truppen ser aningen svag ut och inledningen på ligan har väl inte varit allt för lyckosam med två vinster, två kryss och två förluster. De två förlusterna har kommit i de två senaste omgångarna så givetvis är Zaragoza väldigt sugna på att hoppa upp på vinnarspåret nu igen. Spelet på bortaplan har varierat lite men det har varit ett par riktigt underhållande matcher på slutet mot Oviedo (4-0) och Almeria (1-2). Att bortapremiären mot Reus (0-0) slutade mållöst förvånar inte särskilt mycket, då det just var bortapremiär plus att Reus spelar en väldigt defensiv fotboll. Här möter de ett mer offensivt gäng och då borde vi få en trevlig matchbild för överspelet.

Kikar vi på bolagens odds här så verkar de flesta vara överens om en målsnål tillställning. Jag är dock inte beredd att hålla med om den saken utan måste testa över 2,5 mål till fina 2,30 hos William Hill.

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback