Reklam

AIK - Häcken: Häcken över 0,5 mål

Matchcenter
1 september 2018 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Friends Arena
30 aug 2018 at 08:24 (Uppdaterad 1 sep 2018 at 19:07) 30/08
50
0
Chans: 65%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

AIK har haft ett tacksam schema senaste två månaderna, men nu börjar det bli tuffare. Första hindret är ett formstarkt Häcken som ser pånyttfödda ut. AIK ska sedan spela mot de främsta konkurrenterna i tabellen, Hammarby och Norrköping. Formen är annars lysande hos Gnaget som har sju raka vinster och som bekant fortfarande obesegrade efter 19 omgångar. 

Häcken är som sagt i grym form just nu där allting fungerar för de. Försvaret håller tätt och de kommer till dagens match med  tre raka nollor hållna. Offensivt har man gjort 20 mål på de fem senaste matcherna. I och med den fina faciten så har Häcken nu återigen chans på Europa League platsen, även om den inte är jättestor. 

Speltips:

AIK brukar inte göra så mycket mål för att vara ett topplag, men i de senaste matcherna har de skapat mycket målchanser och borde vunnit sina matcher med fler mål än vad de gjorde. Idag möter man Häcken som är i hysteriskt form och som har en Paulinho som gjort mål i sju raka matcher och som leder skytteligan. Även fast AIK har varit lysande i försvarsspelet så tror jag att de kan få det svårt att hålla nollan mot ett Häcken som inte har något att förlora. De kommer ösa på direkt från första minuten och jag tror att de kan straffa AIK och göra minst ett mål i matchen. Det blir mitt spel också. 

Häcken över 0,5 mål till 1,62 i odds spelas hos Coolbet.

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback