Reklam

Wesley Koolhof/Kevin Krawietz - Matthew Ebden/John-Patrick Smith: 1

Matchcenter
29 april 2021 at 16:40 - Tennis, ATP
Centre Court, MTTC Iphitos
29 apr 2021 at 08:28 (Uppdaterad 29 apr 2021 at 17:49) 29/04
146
+1
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 114,84%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Självklart maxspel för mig det här. Det är ofta små marginaler i dubbel, men det är inget tvekan om att vårt par är större favorit än vad oddsen säger.

Två av världens absolut bästa dubbelspelare, Koolhof och Krawietz. Inte samspelta, utan de saknar båda partner lite grann just nu. Koolhof har startat säsongen med Kubot, jag antar att de kommer söka sig från varandra för det har inte funkat. Krawietz normala partner Mies är skadad. Det har dock varit tydligt att Krawietz skulle nå ännu större framgång om han bröt det samarbetet och spelade med bättre partners. Vi får se hur det blir med det framöver.

Både Koolhof och Krawietz har tillhört den absoluta toppen av atp-touren de senaste åren, inte minst på grus där de har stora titlar var för sig. Spelstilsmässigt borde de passa bra ihop och de såg bra ut i första omgången den här veckan.

Ebden/Smith är absolut inte ofarliga. Två singelspelare som är lite bättre i dubbel, särskilt Smith. De har kapacitet, men inte alls samma jämnhet som vårt par här. Dessa australiensares normala nivå är någonstans i mitten av atp-touren som bäst. Det är en bit ifrån den topp där vårt par håller till. 

Dessutom, rejäl underlagsfördel för vårt par. Australiensarna missgynnas grovt av gruset. De vill ha så snabbt underlag som möjligt.

1,74 är alldeles för högt. Det skiljer inga mil mellan paren så runt 1,50 är nog korrekt men oddset är garanterat jättebra och ja, jag rekommenderar maxspel.

Högst hos Bethard, som alltid på atp-touren. På just den här matchen helt överlägset högst som ni kan se i tabellen här till höger dessutom. Om man ska spela på tennis, då måste man i princip ha Bethard som ett av sina alternativ.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback