advert

Verona - Pro Vercelli

22 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Verona är Serie Bs bästa lag utan snack. Man har som mål att gå direkt upp till Serie A och det har onekligen börjat bra. Pro Vercelli har vunnit 3 av de 4 senaste, men alla på hemmaplan och nu väntar Verona. Tror stenhårt på hemmalaget här.

Ja Verona fortsätter visa upp en bra form här, 1-4 borta mot Ascoli senast är helt klart imponerande och man bevisar återigen att man är seriens bästa lag utan tvekan. Man har ännu inte gjort en riktigt dålig match, förlusten mot Benevento i inledningen kom efter att man fått rött kort men samtidigt var man det bättre laget ändå. Sen bör man ju säga att på hemmaplan är man ruskigt starka och enda plumpen där kom hemma mot Brescia där det blev 2-2, men ett mer rättvist resultat borde varit 5-2, så överlägsna var man. Faktum är att man vunnit 6 av 9 matcher och alla har man vunnit med minst 2-måls marginal. Tror helt klart på något liknande här.

Truppen är riktigt bra och nu får man dessutom tillbaka högerbacken Pisano och på så vis flytta upp Romulo högre upp i banan då han kan vara en säkerhetsrisk i försvaret, eftersom han är väldigt offensiv. Man får även tillbaka mittfältaren Fossati och man har inga avbräck här. Samtidigt fortsätter Pazzini ösa in mål, 2 nya baljor senast och skytteligaledaren är nu uppe i 10 mål på 6 matcher. Säger det igen, han är helt klart för bra för Serie B.

Bortalaget Pro Vercelli har visserligen 3 segrar på de 4 senaste matcherna, alla har dock kommit på hemmaplan vilket säger en del. På bortaplan har man 2 förluster och 2 oavgjorda än så länge. Och nu möter man alltså ett formstarkt Verona i deras borg. Känns på förhand som en omöjligt uppgift kan jag tycka. Och visar man upp lika bedrövligt försvarsspel som i de flesta matcher, ja då lär det rassla till ordentligt här. Samtidigt måste man ha tur ifall man ska göra mål själva då Verona lär ha ett massivt bollinnehav i den här matchen.

Och vi stryker ordinarie mittfältaren Palazzi som är ett tungt avbräck. Men även offensiva spelarna Vajushi och Malonga saknas. Där Vajushi hade varit given i startelvan tror jag. I övrigt är det ett lag som knappast utmärker sig direkt.

Summa summarum så är det ett Verona som bara känns urstarka för stunden och man är väldigt hemmastarka. Kan se att dom gör 2,3,4 mål i denna match och då känns ju Verona -1.5 till 2.00 hos ComeOn väldigt bra. En insats strax över medel kör vi på detta spel. Ska vi säga 3-0? Avanti Gialloblu!
  • 200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
Feedback