advert

Verona - Brescia

9 oktober 2016 at 14:30 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
 

Verona fortsätter att imponera. Och på hemmaplan är man alltid offensiv och starka. Brescia är ett helt okej lag men knappast i nivå med Verona som har seriens bästa trupp. Verona lär köra på som vanligt och gör minst 2 mål här!

Senast vann man borta mot Ternana med 0-3 och man var det klart bättre laget. Ändå vilade man någon spelare faktiskt. Kapten Pazzini blev återigen tvåmålsskytt och återigen satte han 2 straffar. Men det är ju på hemmaplan man är som allra bäst och är urstarka. Som det ser ut just nu kan man till och med gå rent på hemmaplan så bra är man. Truppmässigt är man ju seriens starkaste lag utan tvekan. Och går man inte upp som 1a eller 2a är det ett fiasko. Formen är på topp och man har fyra raka segrar, 3-1, 1-3, 2-0, 0-3. På hemmaplan har man 4-1, 3-1 och 2-0 som facit.

Senast vilades offensive Romulo och tror han kommer starta i denna match. Maresca är avstängd pga ett rött kort senast, men inget avbräck i offensiven som jag ser det. Anfallaren Gomez var borta senast men är tillbaka här samtidigt har man en bra och bred offensiv med spelare som Pazzini, Luppi, Ganz, Siligardo, Romulo, Fares med flera.

Brescia då, ja man är ett helt okej lag och ligger just nu på playoff-plats med 6 poäng mindre än Verona. Man har spelat en offensiv fotboll i många matcher inledningsvis men lär väl vara lite mer tillbakadragna här kanske. Fast det lär ju knappast räcka. Sen ska det sägas att man är ett väldigt ungt lag. Det är två herrar som är 35 år (Pinzi och Caracciolo), resten är alla 24 år eller yngre, förutom skadade Rossi som är 29. Så inget erfaret lag direkt vilket jag tror ligger dom i fatet lite här till denna match.

Senast saknades backarna Rossi och Fontanesi samt viktige mittfältaren Martinelli. Förstnämnde kan eventuellt vara tillbaka här. Men de sista två missar igen. Lägg även till att mittfältarna Sbrissa och Dall'oglio samt anfallaren Bonazzoli saknas. Men man kommer också sakna mittfältaren Morosini och mittback Somma här vilket är två tunga avbräck, båda är uttagna till Italiens U21 landslag. Och den andra mittbacken Calabresi ska spela med U20-landslaget men är tillbaka till denna match, men i vilket fysiskt skick? Inte några optimala förutsättningar för Brescia inte.

Hade sagt till mig själv, får jag ett odds på 1.60 eller över så går jag all in. Man fick 1.61 hos Unibet så jag maxar insatsen här. Verona över 1.5 mål ska jobbas in å det grövsta. Avanti Gialloblu!
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback