advert

Verona - Benevento

3 februari 2017 at 21:30 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 15:25 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
1
0
Verona är ett offensivt lag och på hemmaplan brukar man gasa på framåt, defensivt finns det mer att önska dock. Och man möter här ett Benevento som absolut kan hota i omställningarna och det finns fina kvalitéer offensivt. Tror det kan svänga fram och tillbaka en del här.

Verona vann senast med 2-0 hemma mot Salernitana och kanske är man på gång igen efter en lite sämre period. I början av säsong var man ju riktigt bra och öste in mål framförallt på hemmaplan, tror snittet låg på 3 mål per match där ett tag. Men defensivt var det såklart svajigt också. För det är ju så att på hemmaplan gasar man på rätt friskt framåt vilket lämnar en del att önska bakåt, vilket kontringskickliga lag som Novara och Brescia har utnyttjat bra här. Nu möter man ett till lag som kan det där med att ställa om och det får Verona se upp med helt klart. Offensivt har man alla tillgängliga och i övrigt saknas det inte någon heller så det är en bra trupp man kommer till denna match med. Vi lär nog minst få se 2 mål av Verona här, som alltid känns det som när dom spelar hemma på Bentegodi.

Vad gäller Benevento så är det ett lag som gått riktigt starkt på hemmaplan, faktiskt bästa hemmalaget i serien, på bortaplan är man dock ett helt annat lag där man inte får chansen att sätta hög press på motståndarna som man ju gör rätt frekvent på hemmaplan. På hemmaplan är man solida och har bara släppt in 2 mål, på bortaplan har man släppt in 14 mål så det är viss skillnad helt klart. Vi har också sett att man varit inblandade i rätt underhållande matcher på bortaplan, som mot Frosinone för inte så länge sen, den slutade hela 3-2, i underkant dessutom. Tror absolut vi kan få se något liknande här ikväll. Men man har också visat att man är bra på ställa om mot offensiva spelförande lag, som borta mot Bari i höstas där man vann med 0-4 trots lite bollinnehav. Och även i Benevento ser det bra ut i truppen och inga större avbräck, är väl mittfältaren Buzzegoli som är något avbräck, då mest defensivt. Offensiven ser intressant ut ska också sägas och man har absolut goda möjligheter till att göra mål mot ett lite svagare defensivt Verona.

Jag tycker att vi får ett ganska bra odds för minst 3 mål i matchen, där hemmalaget till och med har kapacitet för att göra alla mål ifall det faller väl ut. Men där bortalaget kommer få sina chanser här också. Jag spelar Över 2.5 mål till 2.00 hos Unibet. Avanti!
  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback