Reklam

Vegas Golden Knights - San Jose Sharks: Över 5,0 Mål

Matchcenter
27 april 2018 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
T-Mobile Arena
26 apr 2018 at 16:07 (Uppdaterad 27 apr 2018 at 06:51) 26/04
41
0
Chance (over-exact-under): 54-0-46%
Spelvärde: 104,76%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Först ut bland semifinalerna i West är Vegas som gästas av Sharks. Två lag som tog sig vidare genom 4-0 i matcher och har fått en del vila. Jag kommer gå emot allt här och istället kliva in på ett överspel emot alla odds.

Vegas trodde ingen på innan säsong. Inte många trodde på dem inför den första slutspelsrundan mot rutinerade Kings, trots att man vann sin division med marginal. 4-0 i matcher mot Los Angeles tycker jag ändå talar sitt tydliga språk. Många kan väl kanske säga att det var tur eftersom Kings bara gjorde tre mål på hela serien, men sanningen är väl den att Vegas varit såhär bra under hela säsongen. Att spelet var så pass tillknäppt under de här fyra matcherna tror jag väl mer på att man kan skylla på Kings. De var livrädda för Vegas skridskoåkning och backade hem för det mesta, vilket gjorde att Vegas kunde spela väldigt disciplinerat dem också med tanke på att Los Angeles inte tog några risker. Sharks kommer att ta betydligt fler risker och är också betydligt bättre offensivt. Defensivt har Sharks återigen varit bra och det kommer säkert bli en del tighta matcher i den här matchserien. Jag tror dock Sharks spelsätt passar in bättre för att det ska bli en mer öppen matchbild än vad det var mot Kings. Den här säsongen i NHL har genererat väldigt många mål och mer än vanligt har vi sett totallinan vara upp på 6.0 eller 6.5 mål. Idag får vi alltså en lina på 5.0 till ett klart spelbart odds och trots att Vegas både gjorde och släppte in väldigt få mål så måste det ibland komma en liten islossning.

Talar för spelet

  • Linan är väldigt låg jämför med hur den legat under hela säsongen. Vegas har varit ett lag som gjort väldigt många mål, och dessutom också spelat väldigt chansrika matcher.
  • Jag tror vi kommer få se en lite mer öppen matchbild. Kings backade hem och Vegas kunde anpassa sig efter det. Nu kommer man möta ett riktigt offensivt skickligt lag och det kommer förmodligen bli mer ytor nu.
  • De har möts fyra gånger den här säsongen där det slutat med två gånger över dagens lina, en förlust och en push. Det är fler på plussidan än den negativa här.

Talar emot spelet

  • Ja, Vegas och Sharks har två väldigt bra målvakter. Fleury har fått en nytändning och har varit magnifik hela säsongen. Martin Jones har varit bergsäker under slutspelet och har ett lugn som få målvakter har.
  • Vegas har en tendens att vara väldigt ineffektiva ibland. Man skapar mycket, men det krävs ibland väldigt mycket innan det kan lossna för dem.

Tittar man på lagens första slutspelsserie så är det väl egentligen inte mycket som talar för att det ska bli mycket mål, framförallt inte från Vegas sida. Jag tycker ändå oddset är generöst på en så pass låg lina och så länge lagen gör minst två mål var så får vi som sämst en push. Jag testar alltså över 5.0 mål inklusive övertid till oddset 1.94 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback