Reklam

Växjö Lakers HC - IF Malmö Redhawks

14 januari 2016 at 14:26 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Matchstart kl. 19:00 @ Vida Arena

Fjolårets mästare har inte direkt imponerat under denna säsongen som man väntade sig. Men de ligger ändå just nu på en fjärdeplats i tabellen tätt följt av Brynäs och Luleå. Just kring slutspelsstrecket är det fem lag som ligger mellan 53-55 poäng. Så det är jämt och varje poäng gör stor skillnad.

Detta är en match som Växjö ska vinna alla dagar i veckan, Malmö har haft det tufft denna säsongen och har bara vunnit 12 av 32 matcher såhär långt. Även om säsongen har varit trögstartad för skåningarna finns ändå chans på slutspel om dom lyckas ta sig till kvalet om de sista två slutspelsplatserna. Så säsongen är inte över på långa vägar.

Kvällens match kommer nog bli en ensidig historia då Växjö spelar för att vara kvar på slutspelsplats. Skulle dom förlora kan det bli så att de åker ner på en sjundeplats och en vinst kan ta laget upp på en andraplats. Man kan säga att Växjö spelar om fem placeringar ikväll.

Malmö har inget att förlora och kommer med all säkerhet sätta ett högt tempo till en början och den första perioden kommer nog bli jämn. Sedan kommer det synas vilket lag som är bättre och Växjö kommer ta över mer och mer i matchen.

Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från nordicbet.com
Växjö, 1.55
Oavgjort, 4.75
Malmö, 5.15

Mitt tips: Vinst Växjö

Jag tror att till en början av matchen kommer det vara jämt och bjudas på chanser åt båda hållen. Men Växjö är ett bättre hockeylag som dessutom har hemmafördel och det kommer visa sig desto längre matchen går. De har bättre bredd och spelare så det ska mycket till om Malmö ens ska ha en chans. Hur som helst tror jag att matchen kommer bli riktigt fartfylld och händelserik så den kommer garanterat bli sevärd.

 
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback