Reklam

Vasek Pospisil - Filip Krajinovic: 1

Matchcenter
13 februari 2020 at 21:30 - Tennis, ATP
Centre Court, Rotterdam Ahoy
13 feb 2020 at 10:40 (Uppdaterad 13 feb 2020 at 23:29) 13/02
37
0
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 110,78%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Rotterdam. Underlag: Hardcourt.

Som han imponerar just nu, Pospisil. Sen han kom tillbaka i höstas har han varit en helt annan spelare än tidigare och även om han ännu inte fått till sin ranking efter sitt långa uppehåll, jag skulle säga att det är givet att han är bättre än någonsin och ser man till hans spel de senaste månaderna är han utan tvekan en av världens 30 bästa spelare.

Pospisil stekhet

Igår slog han Medvedev i raka, ganska enkla, set, Pospisil. Medvedev är inte sig själv riktigt just nu, men han försökte och Pospisil var bara klart bättre. Det imponerar något alldeles oerhört på mig, särskilt som det inte är första gången den senaste tiden som Pospisil slagit en toppspelare.

Krajinovic är inget enkelt motstånd. Han är rankad 40 i världen, i helt okej form, och är bra inomhus, men räcker han till mot Pospisil? Jag tror faktiskt inte det.

Krajinovic är ungefär så bra som hans ranking säger. Pospisil är just nu topp-30 spelstyrkemässigt. Pospisil är ett snäpp bättre, tror jag.

Sen tror jag det ska passa Pospisil ganska bra spelstilsmässigt också. Jag tror hans överlägsna serve kommer väga väldigt tungt i matchen.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback