Reklam

Vallentuna - Segeltorp: 2

21 oktober 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
21 okt 2018 at 13:02 (Uppdaterad 21 okt 2018 at 19:57) 21/10
47
0
Chans (1-X-2): 23-20-57%
Spelvärde: 115,14%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-2 ot
CoolBet Spela nu hos CoolBet
I den östra serien finns det flera spelvärda idag. Vallentuna är ett av lagen som jag har ett gott öga för, men idag tror jag helt enkelt man möter sina övermän. Segeltorp slarvade bort poäng i fredags, men tar snabb revansch nu.

Vallentuna har jag backat ett anta gånger den här säsongen. Både på vinst och förlust såklart. Senast lyckades man stå för en dålig första period mot Väsby, en riktigt bra andra där man gjorde tre mål, men sedan fick se sig besegrade efter övertid. Idag möter man ett minst lika bra lag och med tanke på att jag tycker att Väsby slarvade bort tre poäng senast mot Vallentuna så tror jag det blir lite jobbigare idag. Segeltorp är ju som sagt nykomlingar och har ett väldigt bra lag på pappret med ett par riktigt duktiga spelare. Segeltorp spelade ganska bra i fredags i bortamatchen mot Hammarby, men stoppades av ett duktig hemmakeeper samtidigt som att man kanske inte hade den där extra gnistan för att göra grovjobbet som kanske behövts. Idag lär man möta ett mer offensivt lag och det tror jag bara ökar Segeltorps chanser ännu mer.

Talar för spelet

  • Väsby stod för en svag insats mot Vallentuna, men lyckades ändå vinna. Jag räknar med att Segeltorp presterar klart bättre över sextio minuter och därför också har en bra chans att vinna.
  • På pappret är Segeltorp otroligt starka. På de bästa dagarna slår man vilket lag som helst i den här serien så länge inställningen finns där.
  • Matchbilden lär bli mer öppen än vad den var i fredags. Hammarby backade hem och gjorde det svårt för Segeltorp. Vallentuna har sina styrkor offensivt och kommer säkert lämna mer ytor bakåt än vad Bajen gjorde. Borde gynna bortalagets offensiv kan man tycka.
  • Vallentuna har varit bra mot de ”sämre” lagen, men haft otroligt svårt bakåt mot den bättre halvan då man släppt in klart fler mål. Så ska det såklart också vara, men här är det väldigt tydligt.

Talar emot spelet

  • Med det laget Segeltorp har så ska man kunna vinna varje match nästan. Inställningen har varit lite av ett problem och kommer säkert ställa till en del under den fortsatta säsongen också.

Jag tycker att Segeltorp ska vinna det här och Coolbet sticker ut med ett ganska trevligt odds. Man ska vinna om man har skallen med sig idag. Jag testar Segeltorp att vinna under ordinarie tid till oddset 2.02.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback