Reklam

Valencia - Rapid Wien

18 februari 2016 at 20:08 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Vinner Valencia igen?

Efter två dagar med fantastiska matcher i Champions League står Europa League nu på schemat. Av allt att döma finns det ett par riktigt roliga matcher därute och jag fastnade för oddset på Valencia hemma mot österrikiska Rapid Wien.Efter att Gary Neville tog över Valencia för ett par månader sedan har laget gått riktigt trögt. Man har haft ett riktigt dåligt spel där ingenting har stämt egentligen. Förra matchen, som spelades hemma på Mentala mot Espanyol i helgen så togs första segern. Och som det behövdes. Neville har varit riktigt pressad under de senaste veckorna och även om en vinst kan få honom att slappna av litegrann så krävs det en bra match ikväll för att han inte ska få supportrarna och pressen emot sig direkt igen.

Liksom att Gary Neville är pressad är hela laget pressat. Jag tror att man kommer kunna slappna av lite bättre ikväll, när man möter lite sämre motstånd på hemmaplan i Europa League, och därav kunna vinna matchen relativt enkelt. Man möter Rapid Wien som man egentligen bara ska trycka undan och gå mot åttondelen.

Vårt spel: Värde på Valencia

Oddset är inte skyhögt på Valencia men jag ser ändå värde i det. Jag tror att man verkligen kommer ta matchen med 100% allvar och därav också ta ett bra kliv mot att avancera. Oddset, 1.83 på bet365, känns okej och jag hoppas på tåget.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback