Reklam

Valencia - Milano: 1

Matchcenter
5 mars 2020 at 21:00 - Basket, Europa - Euroleague
2 mar 2020 at 09:10 (Uppdaterad 5 mar 2020 at 23:10) 02/03
31
0
Chans (1-2): 73-27%
Spelvärde: 114,61%
Lägsta spelbara odds: 1,37
Units: 9/10
Hit/Miss: 65-65
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Euroleague

Valencia 12 segrar mot Milano 11 segrar. En jämn, stenhård match kring slutspelsstrecket i Euroleague, kan man tro. men det är inte verkligheten. I Euroleague handlar allt om var matchen spelas. Och i basket rent allmänt, särskilt europeisk basket. Hemmaplan innebär 5-10 poäng bara i domslut man får med sig som man inte får på bortaplan och det förstår inte folk riktigt. Att man i praktiken börjar med ett gäng poäng i ryggen på bortaplan. Ingen erkänner det, men det är sanningen. Lägg därtill att hemmapublik i ryggen givetvis hjälper och det är svårt att vinna på bortaplan.

Valencia är inget superhemmalag, men 7-6 är okej. De vinner mer än de förlorar och det måste man hemma. Sen är det svårt att ha så mycket bättre om man är ett mittenlag då de 4-5 bästa lagen i Euroleague är så mycket bättre än de andra, så de rör man inte på hemmaplan i allmänhet.

Milano katastrofala borta

Milano, 2-11 på bortaplan. Katastrof. De kan i princip räknas bort från slutspelet trots att de bara är en match efter Valencia som har den sista slutspelsplatsen. Milano är mitt i hjärtat av det italienska Corona-utbrottet och Milano, som lever enbart på sin hemmastyrka, kommer få spela, troligen resterande del av sina hemmamatcher, utan publik. Då försvinner hemmaplansfördelen och då är de rökta.

Jag tror inte Milano räcker till här. De är för dåliga borta. Valencia bara vinner.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback