Reklam

Ungern - Rumänien: 2

Matchcenter
12 december 2018 at 18:00 - Handboll, Europa - EHF Euro (W) | f
Arena: Palais des Sports Jean Weille    Maria Bennani
11 dec 2018 at 22:34 (Uppdaterad 12 dec 2018 at 19:31) 11/12
66
0
Chans (1-X-2): 25-5-70%
Spelvärde: 116,90%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 31-29
Bet365 Spela nu hos Bet365

Den sista och helt avgörande omgången i handbolls-EM för dessa två lag. Helt klart fördel för Rumänien som leder gruppen på sex poäng och alla möjligheter att ta sig vidare till en eventuell semifinal. Rumänien är för mig den stora överraskningen i detta mästerskap. Alla vet att man har en otroligt rutinerad spelare i form av Cristina Neagu som kanske varit den bästa spelaren hittills i detta mästerskap. 

Rumänien har sett riktigt vasst ut i mästerskapet där man egentligen endast haft en liten dipp. Den kom i matchen mot Nederländerna där man förlorade med 29-24. Matchen var jämn i första halvlek och Rumänien hängde på bra. I början av andra tappade Rumänien det totalt och det rann iväg till ett åtta måls underläge. Man revanscherade sig snabbt i matchen mot Spaninen där man vann med 29-27. Neagu stod då för hela sju mål. Bäst chans till avancemang har helt klart Rumänien som både har bättre målskillnad och två poäng mer än Ungern i gruppen.

Det som talar emot spelet är att Ungern verkligen blandat och gett. Stundtals har man spelat vasst och faktiskt slagit lag som Tyskland och Spanien.

Rumäniens stjärna Cristina Neagu har spelat strålande i mästerskapet och man har verkligen visat vilken klasspelare man är. Neagu är otroligt viktig för laget och är en av de spelare i truppen som gjort flest mål i turneringen. Neagu har stått för 35 mål på fem matcher.

Talar för spelet:

- Rumänien har spelat jämnare under mästerskapets gång.

- Spetsen Rumänien har i truppen är svåra att toppa för i stort sett alla lag i turneringen. 

- Att man har Neagu i laget gör stor skillnad och omöjlig att stoppa när hon är i form, vilket hon är nu!

- Rumänien säkrar semifinalplats vid vinst i matchen. 

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback