Reklam

Tyringe - Hanhals: 2

12 december 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
12 dec 2018 at 12:28 (Uppdaterad 13 dec 2018 at 16:41) 12/12
53
0
Chans (1-X-2): 20-13-67%
Spelvärde: 115,91%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 8/10
Hit/Miss: 5-6
22BET Spela nu hos 22BET
Hanhals är säsongens stora överraskning och ikväll har man allt i egna händer i kampen om en plats i allettan. För Tyringe däremot så gäller det ingenting och det är självklart att Hanhals ska vara stora favoriter ikväll.

Tyringes säsong har inte varit någon hit, men inte heller någon överraskning att man gått såpass dåligt. På pappret har man inget lag för att utmana de däruppe och man kommer att få kriga in i det sista om man ska hålla sig kvar den här säsongen. Hanhals däremot har gjort en resa som få verkligen trodde på. Man har vunnit i princip allt de senaste veckorna och har idag allt i egna händer ifall man vill spela allettan eller inte. Det är jag rätt säker på att man vill med tanke på hur man faktiskt presterat. Med tanke på förutsättningarna till dagens match så är detta spel givet för mig och insatsen blir några units till.

Talar för spelet

  • Allt och spela för kan man länge fundera på om det är positivt eller negativt, men i det här fallet så är det klart att motivationen säkerligen har en ganska stor faktor. Hanhals är definitivt det lag som kommer offra sig mest.
  • Formen. Hanhals andra halva av serien är magnifik. Man har flertalet fina skalper mot bättre lag och Tyringe bör vara en mumsbit helt enkelt.
  • Tyringe har verkligen inget att spela för. Man ligger i ingenmansland och kan varken tappa eller vinna placeringar.

Talar emot spelet

  • Givna matcher på förhand kan ofta sätta hjärnspöken. Man ska bara vinna och det är klart att det kan låsa sig.
  • Trots deras framfart sista tiden så är jag fortfarande inne på att Hanhals har överpresterat en aning.

Oddset är bra och med tanke på vilka man slagit så ska man bara vinna detta. Jag testar Hanhals att vinna under ordinarie tid till oddset 1,73 hos 22bet. Är rätt säker på att oddset kommer droppa en del under dagen.

Lycka till!

/Heden

  • Många betalningsmöjligheter
  • Stort utbud av sporter
Feedback