Annons

Tvååkers IF - Falkenbergs FF: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
4 september 2022 at 13:00 - Fotboll, Sverige - 1. Division
2 sep 2022 at 16:35 (Uppdaterad 4 sep 2022 at 14:52) 02/09
76
0

Söderettan

Chans (1-X-2): 15-22-63%
Spelvärde: 107,10%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Unibet Till Unibet

Hetaste laget i Division 1-fotbollen är Laget från havet just nu. Debydags mot Tvååker, den lilla hålan som bara ligger någon mil utanför Falkenberg. Det här ska ”storebror” ta hem utan större problem tycker jag.

Falkenberg är äntligen uppe där dom hör hemma i Söderettan. Efter Ljungskiles förlust i förra rundan klev man upp på kvalplatsen och nu även endast 6 poäng bakom GAIS som tappat poäng i två raka matcher.

FFFs form är strålande. Man är nu uppe i 14 raka utan torsk. 8 av 10 senaste är vinster och den totala målskillnaden är nu uppe i fina 42-14.

Tvååker är en klubb som FFF ofta plockar spelare från samt där gamla rävar som spelat i Falkenberg ofta varvar ner. Otrolig prestige med andra ord och med Tobias Hysen som tränare har man fått ihop ett intressant lag.  Johan Lassagård och Rasmus Andersson är bla två spelare idag med förflutet i FFF.

Efter en stark inledning av säsongen där man i vårens möte spelade 1-1 så har formen kommit av sig något. 2-2 senast mot jumbon IFK Malmö och på 5 senaste har man endast lyckats vinna en match (Qviding hemma 2-1).

Nu har laget även spelat en match i veckan mot Kalmar FF (förlust 2-0) i svenskacupen och visst tar det här på orkan samtidigt som Falkenberg kommer med en helt utvilad och frisk trupp.

Det här derbyt är såklart en högprio-match för Christoffer Anderssons gäng och revansch från endast 1-1 på Falcon Arena med dagens förutsättningar är i min bok givet.

Folkfest väntas på Övrevi i Tvååker som tar runt 800 pers om jag ej minns fel. Hursom så är det här en av de större matcherna som spelats här kanske någonsin(?). Bör bli bra stöd från bortaklacken med och tre nya pinnar ska in. Enligt rapport ska mattan vara i så gott som perfekt skick.

  • 100 kr gratisspel
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback