Annons

Tottenham Hotspur - Arsenal: 2 - Speltips

Matchcenter
15 januari 2023 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Craig Pawson
10 jan 2023 at 14:31 (Uppdaterad 15 jan 2023 at 19:26) 10/01
19
0

Premier League - omgång 20

Chans (1-X-2): 25-25-50%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Betsson Till Betsson
Vi ger dig speltips på norra Londonderbyt mellan Tottenham Hotspur - Arsenal som spelas på Tottenham Hotspur Stadium söndag 15/1/2023-17:30.

Tottenham Hotspur letar efter formtoppen

Tottenham Hotspur ligger för närvarande femma och jagar således Europaplatserna. Om Spurs vill nå antingen CL eller EL till nästa säsong behöver man bli jämnare i sitt spel. Att förlora med 0-2 mot Aston Villa på hemmaplan är inte tillräckligt bra om man vill utmana på riktigt. Förvisso visade Contes manskap karaktär när men slaktade Crystal Palace i omgången efter. Men Tottenham behöver ta alla ”givna segrar” framöver. Kane fortsätter ösa in mål och är lagets absolut viktigaste spelare. Son letar fortfarande efter målformen från 2021/22. Positiva insatser från Gil och Sarr två senaste mötena. Tuff match väntar mot serieledarna.

Arsenal ångar på och leder ligan

Om någon hade sagt att Arsenal skulle leda Premier League efter 18 omgångar i augusti hade jag inte trott på det. Men nu är vi här och sanningen är att Arsenal är i topp före Manchester City med fem poäng mer. Med sin målskillnad på 40:14 är man ett av ligans bästa lag målmässigt. Bara City har gjort fler mål (45). Arsenals chanser till att fortsätta utmana om ligatiteln känns relativt stora i dagsläget. Återstår att se om Saka som gick ut skadad i måndags mot Oxford i FA-cupen kan spela norra Londonderbyt?

Tottenham fem senaste:

Tottenham – Portsmouth 1-0

Crystal Palace – Tottenham 0-4

Tottenham – Aston Villa 0-2

Brentford – Tottenham 2-2

Tottenham – Nice 1-1

Arsenal fem senaste:

Oxford Utd – Arsenal 0-3

Arsenal – Newcastle 0-0

Brighton – Arsenal 2-4

Arsenal – West Ham 3-1

Arsenal – Juventus 0-2

Mitt speltips Tottenham – Arsenal

Arsenal fortsätter att imponera, men de är försvagade offensivt utan Jesus och tyngre kan det bli om inte Saka blir spelklar. Dock är Ödegaard i sitt livs form. Samtidigt letar Tottenham efter formtoppen i andra delar av London. Ett derby mellan dessa klubbar är aldrig en ”walk in the park” för något av lagen. Det blir alltid intensiva strider på planen eftersom att rivalmötet betyder så mycket för båda sidor. Jag tippar dock att Arsenal drar det längsta strået med tanke på vilken form de är i. Mitt speltips blir att Arsenal vinner matchen.

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback