Reklam

Odds på Arsenal - Premier League 2021/22

Arsenals förra säsong innebar att klubben för första gången sedan 1990-talet missade spel i Europa, men det var kamp om Europaplatserna hela vägen in i sista omgången. Slutligen var det värsta rivalen från Norra London, Tottenham Hotspur som genom att sluta på sjundeplats knep platsen till nystartade Europa Conference League. Ett nederlag såklart, men vi ska aldrig räkna ut Arsenal. De har ett ungt och spännande lag på gång där spelare som Bukayo Saka och Emile Smith Rowe är framtiden. Om Arteta ska nå framgång med klubben måste de göra allt för att behålla dessa två spelare.  

Odds på Arsenal i Premier League 2021/22

Nedan ser du oddsen på Arsenal i Premier League säsongen 2021/22. 

Arsenal Premier League 2021/22 Högsta odds Spelbolag
Vinner Premier League 50,00
Bäst i London 7,00

Information & Statistik: Arsenal

Arsenals Styrkor

Även om det aldrig är kul att inte lyckas kvalificera sig för spel ute i Europa kan det vara en styrka för laget att denna säsong endast koncentrera sig på ligan och de inhemska cuperna. Förmodligen innebär det att de kan ta en bättre placering än föregående säsong då det inte sliter lika mycket på spelarmaterialet. Blir en nystart för Arteta med som nu kan lägga fullt fokus på att få laget att prestera så bra som möjligt i ligan.

  • Har två av de intressantaste unga spelarna i hela Premier League.
  • Att ha både Aubameyang och Lacazette att välja mellan på topp är ett lyxproblem. Båda har kapacitet att vara med och slåss om skytteligatiteln.

Svagheter

Eftersom att laget inte deltar i något cupspel i Europa är det upp till bevis för Arsenal att prestera. Det finns ingen ursäkt för sämre ligaplaceringar längre.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Arsenal kommer från stadsdelen Islington i norra London. De har vid 13 tillfällen vunnit den engelska högstaligan. Dessutom har de vunnit ligacupen två gånger, FA-cupen 14, Community Shield 16, Cupvinnarcupen 1 och föregångaren till dagens Europa League som då hette Inter-Cities Fair Cup även den 1 gång. Deras hemmaarena heter Emirates Stadium.

Historik

Klubben Arsenal bildades i oktober 1886 som Dial Square i Woolwich, men flyttade 1913 till norra London och bytte namn till Arsenal. Laget har sedan dess spelat i den engelska högstaligan förutom vid ett tillfälle när de blev nedflyttade, 1913.

Kommentarer

Feedback