Reklam

Toronto Maple Leafs - Pittsburgh Penguins: Toronto över 3.5 mål (inkl SO/OT)

Matchcenter
19 oktober 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Air Canada Centre
18 okt 2018 at 15:49 (Uppdaterad 20 okt 2018 at 09:33) 18/10
28
0
Chans: 58%
Spelvärde: 110,78%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-3
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Natten mot fredag bjuder på en riktigt intressant drabbning mellan två tippade topplag i form av Toronto och Pittsburgh. Förhoppningsvis kommer vi bjudas på en riktigt underhållande match och jag tror att Leafs kommer utnyttja Pens svaga inledning.

Toronto har varit en ren fröjd för ögat att de såhär långt. På sju matcher har laget lyckats vinna sex av dem och har ett målsnitt på nästan fem mål/match. Nyförvärvet John Tavares har glänst i sina nya omgivning och de flesta spelarna i truppen verkar ha hittat varandra bra ute på isen. En sådan som Auston Matthews har tagit ytterligare kliv och leder just nu NHLs poängliga med sina 16 poäng där tio av dem är mål. Man spelar nu på hemmaplan igen och med tanke på starten av säsongen så får vi nog säga att de är glödheta. Pittsburgh däremot har haft en ganska tuff start där man endast vunnit två av fem matcher. Offensiven har funkat under stunder, men man är alldeles för ojämna för att detta ska hålla. Ett stort problem är ändå defensiven som varit under all kritik. Man ska även faktiskt kasta en del skit på målvaktsposten som hittills inte alls imponerat. Jag tror det kommer bli en underhållande match inatt och tror att Toronto kommer att köra över Pittsburgh. Med respekt för Pens starka individuella kvalitéer så väljer jag istället ett målspel på hemmalaget.

Talar för spelet

  • Torontos offensiv visar storform. Man har tre femmor som alla producerar, men framförallt de två första där det är hot i anfallszon i princip vartenda byte.
  • Pittsburgh har visat upp en defensiv som är riktigt usel under långa stunder. Man släpper till otroligt farliga chanser och mot ett lag som Toronto så gäller det att minimera misstagen och ytorna för annars smäller det. Pens har visat upp helt tvärtom.
  • Historiken. I alla fall om man tittar på förra säsongen så var det underhållande matcher mellan dessa lag. Toronto gjorde 12 må framåt på tre matcher tillexempel. Nu har man ett klart vassare lag offensivt med Tavares i truppen.
  • Målvaktsproblemen i Pens. Matt Murray är fortfarande out med hjärnskakning, vilket öppnar upp för andre- och tredjekeeper. Jarry och DeSmith är fortfarande väldigt ojämna och oprövade.

Talar emot spelet

  • Pittsburgh måste verkligen sätta sitt försvarsspel snart om det här ska hålla. Matchen idag är det defensiva det absolut viktigaste och jag är rätt säker på att man sätter det först. Offensivt löser det sig oftast under vägen.

Jag tycker detta spel känns bra. Toronto har öst in mål såhär långt och de bjuder på hockeygodis flera gånger under varje match. Jag spelar Toronto över 3.5 mål inklusive OT/SO hos Nordicbet till oddset 1.91.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback