Reklam

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins: 1

Matchcenter
24 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Air Canada Centre
23 apr 2018 at 13:44 (Uppdaterad 24 apr 2018 at 03:57) 23/04
52
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 111,80%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Natten mot tisdagen bjuds på två riktigt intressanta drabbningar. Toronto tog en stark seger borta mot favoriterna Boston senast och kliver nu in på hemmaplan. Jag tror man ordnar slutspelets första game seven.

I förra drabbningen gick vi emot superfavoriterna Boston mot ett Toronto med ett otroligt högt odds. Något som tillslut verkade visa sig vara väldigt lyckat. Leafs tog en tidig 0-2 ledning i den första perioden, trots ett ganska hårt tryck från hemmalaget. Att det sedan såg ut som det gjorde och Boston vann skotten med hela 45-21 beror såklart mycket på att Toronto backade hem, vilket är fullkomligt normalt i ett sånt läge. Nu är alltså Toronto tillbaka på hemmaplan igen och det syntes förra matchen hur mycket man ville vinna. Den här matchserien har varit väldigt upp och ner. Båda lagen har i princip turats om att föra spelet och för mig är det fullt rimligt och och helt rättvist att det här ska avgöras i en sjunde och avgörande match. Toronto var bättre i båda sina hemmamatcher tycker jag, framföralt i match fyra där man lite oturligt fick stryk. Jag tror man tar revansch från den matchen och vinsten senast gör nog att favorittippade Boston får lite skakiga ben. Toronto är helt klart en tuff motståndare. Ikväll vinner man tack vare fördelen av hemmaplan.

Talar för spelet

  • Jag tror Toronto har ett mentalt övertag på Boston. Bruins är jättefavoriter att gå hela vägen, men Toronto har varit riktigt bra såhär långt. Dessutom har man ett klart övertag på dem inbördes.
  • Hemmaplan är såklart en fördel för Toronto. Man är starka där och man kommer sälja sig otroligt dyrt inför hemmapubliken. Man har vunnit en och förlorar en mot Boston i den här matchserien, men har som sagt varit det bättre laget.

Talar emot spelet

  • Såklart det jag nämnde ovan. Boston har varit kanske säsongens bästa och mest stabila lag genom hela året och självklart får man se det som en liten skräll ifall man åkte ut mot Toronto. Man har ett komplett lag som är stora favoriter att gå hela vägen.
  • Om hemmalaget blir för hela så kommer man förmodligen att gå bort sig tillslut. Man blir lätt lite för offensiva hemma och Boston är ett disciplinerat lag med bra spelvändingar.

Det är inget snack om att Boston kanske på pappret är ett lag som har den största chansen att ta sig till en final, men för mig finns det inget annat än att det här går till sju matcher. Toronto är riktigt vassa när de är som bäst och som sagt kan jag inte se annat än sju matcher här. Jag testar Toronto inklusive övertid till oddset 2.15 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback