Reklam

Tjeckien - Ryssland: Över 5,5

Matchcenter
5 maj 2019 at 18:00 - Hockey, Europa - Euro Hockey Tour
3 maj 2019 at 09:20 (Uppdaterad 5 maj 2019 at 20:31) 03/05
22
0

Ishockey Carlson Hockey Games

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-4
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Sista matchen som avslutar Carlson Hockey Games är självklart Tjeckien mot Ryssland. Hemmaarrangören Tjeckien har lagt denna match som den sista, medvetna om att bättre underhållning än såhär får publiken inte i denna turnering.

Tjeckien har 10 NHL spelare i laget. Man såg inte synkade ut mot Finland, men det blev bättre ju längre matchen led. Det stora problem var målskyttet men framförallt försvarsspelet som gav mer att önska. Till en sån här match finns dock inget att spara på. Sista chansen för spelare som inte är från NHL att visa upp sig. Räkna med full galopp från första nedsläpp. Blir det 5 mål i en förväntad målsnål match mot Finland, ja då vet ni vad som väntar när ryska maskinen står för motståndet.

Ryssland får till matcherna mot Finland och Tjeckien tillgång till Ovechkin, Kuznetsov och Orlov. Washingtontrion kommer spetsa till laget ytterligare, och framförallt offensiven. Utöver dessa herrar återfinns redan spelare som Kucherov, Malkin, Grigorenko, Vasilevskiy, Dadonov och Gusev. 

Man spelade mot Sverige på onsdagen, och den matchen slutade hela 6-4 till Sverige. Snacka om svängdörrar. Rysslands försvar är inte bra, och det har den egentligen aldrig varit. Man var otroligt dåliga i boxplay mot Sverige. Spelare som Malkin och Kucherov var väldigt ointresserade av att försvara. Det kommer straffa sig mot Tjeckien som har ett fint omställningsspel.

ALLT talar för ett överspel här. Med den ryska offensiven och dess usla försvarsspel, samt tjeckernas offensiva kraft och även här ett sämre försvarsspel, tror jag att detta spel kan vara inne redan efter 2 perioder. Det brukar historiskt även bli en hel del mål när dessa möts. Båda lagen kommer garanterat bjuda publiken på show. Sista matchen i turneringen, söndag kväll kl 18.00 med fullsatt arena. 

Interwetten ger alla nya kunder en 100% bonus upp till 1000 kr. Höga odds och bra utbud!

  • 100% upp till 5000 kr i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback