Reklam

Thomas Fabbiano - Sandro Ehrat: 1

Matchcenter
22 juli 2019 at 17:30 - Tennis, ATP
Roy Emerson Arena
22 jul 2019 at 08:13 (Uppdaterad 22 jul 2019 at 19:23) 22/07
113
0
Chans (1-2): 61-39%
Spelvärde: 107,97%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Gstaad. Underlag: Grus.

Det går absolut att snacka för att Ehrat ska ha en bra chans här. Han har höjt sin nivå otroligt mycket till i år och gått från att både ha lagt av och inte hållit på någon nivå till att vara en riktigt vass spelare på challengertouren. Man ska dock inte inbilla sig att han varit någon slags toppspelare där. Han har överraskat enormt, och slagit några challengerspelare, men han har inte gått långt och han har inte slagit några riktigt bra spelare.

Fabbiano är väldigt svag, märkligt svag, på grus och det är därför oddsen sitter som de gör. Han borde med sina fina grundslag och sin snabbhet kunna hantera underlaget helt okej, men som så många andra lilleputtar nu för tiden, han blir helt enkelt för tunn. hans avsaknad av topspin och hans allmänt tunna slag äts upp av motståndarna.

Det som gör att jag ändå tycker att man ska spela Fabbiano här är att nivåskillnaden är så pass stor som den är. Fabbiano har spelat på atp-touren i ett par år nu och är van vid motstånd som är otroligt mycket bättre än det här. Plus då att Ehrat verkligen inte riktigt räckt till när motståndet blivit för tufft på challengertouren.

Högst odds hos Bethard. 1000 kronor i bonus om man ännu inte är kund där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback