Reklam

Thomas Fabbiano - Alexander Bublik: 2

Matchcenter
21 juni 2018 at 17:10 - Tennis, Challenger
21 jun 2018 at 09:34 (Uppdaterad 21 jun 2018 at 18:53) 21/06
61
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 122,40%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Ilkley. Underlag: Gräs.

Ibland gissar man ju lite. Eller om man ska vara alldeles tydlig, det är alltid ett visst mått av gissning bakom spelen. Här kanske lite mer än vanligt, men det är en väl underbyggd gissning.

Bublik har ingen gräsrutin sen tidigare och har börjat den här grässäsongen med två förluster. En tresetare mot Kudla, där det kändes som att han avgjort matchen i andra set, och en torsk i rak set mot Robert. Inga resultat som imponerar, men man har sett att kapaciteten finns där och insatsen mot Kudla var helgjuten, Kudla går som tåget på atp-touren den här veckan, så att förlora knappt mot honom är bra.

Fabbiano är bra på gräs, men ganska begränsad som spelare. Han kommer få problem med Bubliks överlägsna kraft och lite chansartade spel. Fabbiano kommer inte få igång det bollande han vill ha och känslan är att det här kan passa Bublik väldigt bra.

Jag tror helt enkelt att Bublik är riktigt bra på gräs, det är bara det att han ännu inte har några resultat som backar upp det och därför ser oddsen ut som de gör här. I min bok är det väldigt nära 50/50.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback