Reklam

Tampa Bay Lightning - Florida Panthers: Över 5,5 Mål

Matchcenter
7 mars 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
6 mar 2018 at 09:24 (Uppdaterad 7 mar 2018 at 07:12) 06/03
27
0
Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 102,08%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-4 ot
Betsson Spela nu hos Betsson
Inatt kikar vi närmare på mötet mellan serieledande Tampa som gästas av slutspelsjagtande Florida. Det är ett derby och som det sett ut de senaste mötena lagen emellan så känns spelet givet för mig idag.

Tampa leder Eastern Conference med sex poäng före Boston. Man vill såklart behålla den positionen för att få längsta möjliga hemmafördel i slutspelet senare i vår. Formen är god och man har vunnit det mesta på slutet. Inte för att det sett speciellt stabilt ut, men man lever mycket på sin goda offensiv med Stamkos och Kucherov i spetsen. Jag tycker egentligen hela säsongen att man släppt till väldigt många skott och frågan är om det spelet håller i ett slutspel senare. Jag är tveksam även om jag tror man skärper till sig. Inatt är det derby mot Florida och som det sett ut mellan dem tidigare så känns spelet givet. Florida är i bra form och är uppe i sex raka vinster. Offensivt producerar man bra och det defensiva har suttit nästintill prickfritt. Ikväll lär man dock få bekänna färg när man ska möta starka Tampa och jag räknar med att laget måste göra minst tre-fyra mål för att ha någon chans att vinna matchen. Trots att man fungerat väldigt bra defensivt så gillar jag ändå överspelet här. Tampas offensiv är bättre än de flestas och med tanke på formen hos hemmalaget så känns det här bra ändå.

Talar för spelet

• Den offensiva formen hos båda lagen är grym för tillfället. Tampa fortsätter att producera mål framåt och Florida verkar ha hittat formen och är på väg att kliva in på en slutspelsplats. 

• Även fast Tampa just nu leder hela ligan så släpper man till väldigt många skott mot egen kasse. Florida är ett av lagen som skapar mest offensivt sett och kommer få sina chanser idag.

• Inbördes mellan dessa så har det varit väldigt målrikt senaste säsongerna. Sex raka möten har slutat över dagens lina. De två matcherna den här säsongen har slutat 5-4 och 5-8. Nu ska årets första match i Tampa spelas lagen emellan och jag tror inte det blir någon större skillnad.

Talar emot spelet

• Målvakterna är för tillfället väldigt bra. Vasilevsky har varit en av seriens bästa under hela säsongen och är i fortsatt god form. Roberto Luongo har hittat glöden igen och räddar ca 93% av puckarna.

• Floridas defensiv har funkat väldigt bra senaste matcherna och är såklart ett hot om de fortsätter att lira så bra. Jag tror dock att vi får se så pass många målchanser att linan klarar av att spräckas ändå.

Överspelen har funkat bra såhär långt och vi fortsätter med ett sådant idag också. Det har varit sevärda matcher mellan Tampa och Florida och jag räknar kallt med detsamma idag också. Över 5.5 mål testas till oddset 1.76 hos betsson

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback