Reklam

Sverige - Norge: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
5 juni 2022 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - UEFA Nations League B
Friends Arena    Anthony Taylor
3 jun 2022 at 13:57 (Uppdaterad 5 jun 2022 at 22:38) 03/06
12
0
Chans (1-X-2): 50-30-20%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Unibet Till Unibet
Få speltips och högsta odds direkt från vårat matchcenter på mötet mellan Sverige - Norge i Nations League. Vi har tippat och rekat matchen.

Sverige med viktiga kuggar borta

Under söndagen kommer vi bjudas på en härlig match mellan Sverige och Norge. Tyvärr kommer Sverige till matchen utan ett par viktiga spelare där Victor Nilsson-Lindelöf, Albin Ekdal och Zlatan Ibrahimovic saknas allra mest. Men det behöver nödvändigtvis inte betyda att Sverige blir sämre. Janne Andersson har nämligen kallat in några mycket skickliga och intressanta spelare som ersätter de ovan nämnda. Exempelvis kommer Albins lillebror, Hjalmar Ekdal, att vara med i landslagssammanhang för första gången. Även Jesper Karlsson som har öst in mål och assist i AZ Alkmaar finns med i truppen. Trots att många tongivande spelare är borta mot Norge känns det svenska landslaget otroligt intressant och farligt.

Kolla in våran sida för sportbonusar!

Norge med Erling Halaand i truppen

Norge är ett landslag som är på uppgång efter några mycket tråkiga decennier. Komiskt nog var den före detta svenska tränaren Lars Lagerbäck som gjorde Norge till ett bättre fotbollslag. Även om Lasse gjorde ett otroligt bra jobb med det norska landslaget måste det även nämnas att landet har producerat många talanger de senaste åren. Den främsta och bästa spelaren i Norge är givetvis Erling Halaand, som ju nyligen skrev på storklubben Manchester City. Om ni inte har jättebra koll på Halaand kan jag säga att han är makalöst bra på att göra mål och har en spelstil som sätter skräck i vilket försvar som helst. Om Sverige inte lyckas sätta stopp för honom kan han mycket väl göra ett par mål på egen hand.

I vårat matchcenter kan du jämföra odds på olika marknader!

Mitt speltips Sverige – Norge

Det kommer att bli en härlig match mellan två nordiska landslag som utspelar sig på Friends Arena under söndagen. Och för första gången på länge känns det relativt jämnt mellan lagen. Sverige har ju länge varit klart bättre - och är förmodligen fortfarande bäst. Jag tror att hemmaplansfördelen väger tungt i detta derby. Vi alla vet ju hur starka det svenska landslaget är med den gula väggen i ryggen. Mitt speltips blir att Sverige vinner matchen.

Här hittar du alla speltips på sidan!

Sverige fem senaste:

Polen – Sverige, 2-0

Sverige – Tjeckien, 1-0

Spanien – Sverige, 1-0

Georgien – Sverige, 2-0

Sverige – Grekland, 2-0

Norge fem senaste:

Norge – Armenien, 9-0

Norge – Slovakien, 2-0

Nederländerna - Norge, 2-0

Norge – Lettland, 0-0

Norge – Montenegro, 2-0

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback