Reklam

Surahammar - Kumla: 2

3 november 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
3 nov 2018 at 01:31 (Uppdaterad 3 nov 2018 at 18:20) 03/11
61
0
Chans (1-X-2): 24-19-57%
Spelvärde: 111,15%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-6
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Hockeyettan fortsätter under lördagen med ett par matcher. En av dem spelas i Surahammar där Kumla är laget som kommer på besök. Det är ett riktigt bottenmöte, men för mig finns det bara ett riktigt bottenlag.

Surahammar har vi utnyttjat i våra spel så fort vi får en möjlighet till att hitta något spelbart. Det är inte superofta, men ibland finns det odds som sticker ut. Man tar alltså emot Kumla och det är väl en match jag tror att de själva känner att de kan vinna. Det kommer som vanligt att krävas en riktig kämparinsats och frågan är bara hur långt det räcker. De är trots allt fortfarande segerlösa. Kumla har jag också sett några gånger den här säsongen och det är inte heller ett lag som imponerat särskilt mycket. Man ligger näst sist i serien efter elva omgångar, men man har ändå nio poäng mer än vad Surahammar har. Det känns också som att Kumla är lite uppgång med två raka segrar i ryggen. Surahammar ska som sagt vara glada om de vinner en enda match på hela grundserien. I mitt tycke är ett lag bättre än det andra. Även om jag tror att det blir jämnt så bör Kumla lösa detta under ordinarie tid.

Talar för spelet

  • Jag fortsätter att pusha för att Sura är hockeyettans kanske sämsta hockeylag. Man har ett par killar som är helt okej, men man har också ett lag som inte alls håller på den här nivån. Inte den här säsongen heller.
  • Kumlas är på gång? Kanske inte helt pågång, men ändå två raka segrar mot Lindlöven hemma och Malung borta. Det är två starka segrar utan tvekan.
  • De möttes i match ett på säsongen och då vann Kumla enkelt med 5-0. Ett tydligt tecken på skillnaden även fast Kumla inte heller är det starkaste laget.

Talar emot spelet

  • Ska Surahammar plocka några poäng den här säsongen så är det ju mot bottenlagen man ska göra det. Kumla har inget att göra i toppen och kommer också förlora merparten av sina matcher.
  • Kumla är klart bättre på hemmaplan än vad man är på resande fot. Det är ingen lång resa, men man är klart med bekväma på hemmaplan.

Oddset är ändå helt okej. Sura kommer få problem i kvalserien för att hålla sig kvar och det är väl ett tecken på att man är lite för dåliga. Jag spelar Kumla att vinna under ordinarie tid till oddset 1.95 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback