Annons

Speltips : Specialmarknader: Belgien

17 juni 2024 at 18:00 - Fotboll, Europa - EM
Uppdaterad
6
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

EM i Tyskland

Chans: 61%
Spelvärde: 105,53%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 5/10
Expekt Till Expekt
Belgien har det ofta snackats om i de senaste mästerskapen, men inför detta EM känns dom lite bortglömda. Jag har hittat två spel på belgarna som känns riktigt mysiga!

Belgien smyger i bakgrunden

Nu är de det sista vi kommer få se av vad som är kvar i den belgiska gyllene generation, som alltså ska försöka jobb in nationens första internationella titel vid Fotbolls-EM 2024.

Förbundskapten Domenic Tedesco vars lag gick obesegrade genom kvalet där vi minns 3-0-slakten på Freinds Arena och sedan den tragiska kvällen i Bryssel där Sverige hade 1-1 i halvtid men matchens avbröts.

Ett riktigt starkt kval med 6 vinster och 2 oavgjorda samt en fin målskillnad på 22-4. Romelu Lukaku var glödhet när han satte 14 mål och blev kvalets skyttekung.

Nu har man hamnat i den behagliga Grupp E tillsammans med:

Drömlottning där det ska mycket till att man inte står som vinnare och dukar upp inför slutspelet där då ett land som slutat trea i sin grupp väntar.

Det värsta som kan hända om det går som oddsen talar för så ställs man mot trean i Grupp B där Spanien, Kroatien och Italien finns, i övrigt känns det väldigt behagligt att nå en kvartsfinal, vilket är mitt ena EM tips här.

Belgiskt långskott till 150x

VM i Qatar slutade med ett fiasko för Belgien som hamnade trea i gruppspelet där man bara lyckades göra ett mål. Vi har alltså revanschsugna röda djävlar i Tyskland som jobbar med lite mindre press på sig denna gång.

Kollar vi in den förväntade elvan så är det ju ett fantastiskt lag vi har att göra med där offensiven förgylls av Lukaku, Trossard, De Bruyne och Doku. Sen får vi heller inte glömma det nya stjärnskottet, Johan Bakayoko som varit grym i PSV denna säsong.

Visst sen kan man ställa sig lite frågande till de defensiva delarna men att det finns rutin där råder ingen tvekan om. Ingen Courtois som vaktar mål denna gång heller då han ej finns med i truppen, ist hittar vi Wolfsburgs Koen Casteels mellan stolparna.

Mina spel?

  1. Belgien når minst kvartsfinal till 1,73 hos Expekt
  2. Belgien vinner EM + Romelu Lukaku skyttekung till 150,00 hos Bet365 (Andra sidor ligger på 100x)
  3. Ett roligt bonusspel Johan Bakayoko Bästa unga spelare i EM 2024 till 85,00 hos Betsson

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback