Annons

Spanien - Tyskland: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
27 november 2022 at 20:00 - Fotboll, VM
Al Bayt Stadium (neutral)    Danny Makkelie
25 nov 2022 at 16:52 (Uppdaterad 27 nov 2022 at 21:54) 25/11
95
0

Fotbolls-VM 2022 gruppspelsomgång 2

Chans (över-under): 65-35%
Spelvärde: 120,90%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-1
ComeOn Till ComeOn
Vi rekar mötet mellan Spanien - Tyskland i grupp E VM 2022 som spelas på Al Bayt-stadion, söndag 27/11. Med odds hämtade från vårat matchcenter.

Spanien med kross i premiären

Spanien inledde VM 2022 med att ta sig an Costa Rica – i en match som slutade med fullständig kross. 7-0, där spelet såg oerhört bra ut med hela sex olika spelare som nätade. Att få i gång så många målskyttar tidigt i turneringen är viktigt för ett annars ganska trögstartat La Furia Roja. Costa Rica är kanske tillsammans med värdlandet de svagaste i turneringen, men i ett VM finns inga ”lätta matcher”. Svårt innan turneringen att veta var Spanien stod, men med den förlösande segern ser det positivt ut framledes i mästerskapet. 

Tyskland med fiasko i premiären

Detta mästerskap har precis börjat men vi har redan nu fått se att par skrällar. En av dessa skrällar kom i Tysklands första match mot Japan. Tyskarna ledde med 1-0 i halvlek med tappade sin ledning till 1-2 i slutet av matchen. Det går inte att kalla förlusten för något annat än ett fiasko. Förmodligen kommer de skaka av sig förlusten mot Japan och fortsätta turneringen på ett bra sätt. Svårare motstånd på söndag, vilket kan få Flick och co att höja sig. Tyskarna behöver vara på tårna hela matchen. Tyskland såg ruggigt bra ut i första halvlek mot Japan och kan man bygga vidare på den första delen av Japan-matchen ser det ljust ut.

Spanien fem senaste:

Spanien – Costa Rica 7-0

Jordanien – Spanien 1-3

Portugal – Spanien 0-1

Spanien – Schweiz 1-2

Spanien – Tjeckien 2-0

Se våran förhandstitt på matchen!

Tyskland fem senaste:

Tyskland – Japan 1-2

Oman – Tyskland 0-1

England – Tyskland 3-3

Tyskland – Ungern 0-1

Tyskland – Italien 5-2

Mitt speltips Spanien – Tyskland

Under söndagen väntar en match mellan två giganter inom landslagsfotbollen. Spanien inledde sitt VM-äventyr med att krossa Costa Rica medan Tyskland stod för ett fiasko mot Japan. Tyskland behöver steppa upp för att ta poäng i denna match. På förhand känns detta som en riktigt jämn match där båda lagen har möjligheten att vinna. Men jag vänder mig till målmarknaden och mitt VM tips blir att matchen slutar med över 2.5 mål. Det är trots allt två offensivt skickliga lag som möter varandra.

  • Upp till 750 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback