Reklam

Spanien - Sverige: (AH: -2,5) 1

Matchcenter
8 december 2019 at 12:30 - Handboll, World Championship (W) | f
Arena: Park Dome Kumamoto (neutral)    Bojan Lah
8 dec 2019 at 08:07 (Uppdaterad 8 dec 2019 at 14:14) 08/12
56
0
Chance (1-X-2) including handicap: 50-0-50%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss: 28-28
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Handbolls-VM

Det jublades efter den enkla segern mot Japan och jag fattade ingenting. Jag vet inte varför folk inbillade sig att Japan skulle vara ett hot mot något bra lag i VM. Det syns ju bara man tittar på dem. De är för små. 

När Ryssland stod på andra sidan blev det tvärstopp för Sverige. Det första riktiga laget de mötte i turneringen och de var fantastiskt långt ifrån. 

Nu nytt starkt motstånd och jag tror Sverige kommer vara chanslösa igen.

Det är inget vidare starkt svenskt lag detta.

Gulldén, som med all önskvärd tydlighet inte är fulltränad, ska bära laget ensam, det verkar vara planen, och hon har faktiskt gjort det ganska bra hittills men det blir ändå svårt att ha den taktiken när man möter ett starkt motstånd. Inte ens hon klarar av att spela ensam över 60 minuter. I övrigt är linjespelaren Blohm en positiv del i det här mästerskapet men lite samma sak där. Hon briljerade mot skitdåligt motstånd men när det nu blir lite trängre inne på linjen går blir det tuffare.

Sveriges skytte är obefintligt, jag tror man kommer ha det otroligt svårt att göra mål idag. Man måste komma in på sex meter, det är bara därifrån man kan göra mål på ett vettigt sätt, och man får utgå från att Spanien vet om det och klarar av att stänga till.

Jag tror på fem bollars marginal för Spanien.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback