Reklam

Sollentuna - Segeltorp: 2

23 september 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
22 sep 2018 at 10:18 (Uppdaterad 23 sep 2018 at 18:03) 22/09
67
0
Chans (1-X-2): 22-19-59%
Spelvärde: 105,02%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-4
CoolBet Spela nu hos CoolBet
I förra omgången bjöd jag på Huddinge som gjorde jobbet borta emot Sollentuna. Nu är det dags för den andra halvan av ”Huddinge” att åka till Sollentuna och ta tre poäng. Segeltorp bör vara minst lika bra som Huddinge.

Sollentuna har startat med en seger och en förlust. Vinsten kom i premiären borta mot Gripen och förlusten kom som väntat senast mot Huddinge, även om man bjöd upp till en bra match. Det syntes dock att man kanske saknar den där spetskompetensen som topplagen har och det är väl det också som skiljer dem i slutändan. Segeltorp har ju som bekant värvat i princip halva Huddinge inför den här säsongen. Man är nykomlingar, men värvningarna visar ju att man satsar såklart. Det kommer att bli tufft, men man har alla möjligheter i världen att ta en av platserna i allettan efter jul. I premiären tappade man en 3-0 ledning mot just Huddinge till förlust i övertid. Senast vände man och vann mot toppkonkurrenten Väsby efter straffar. Man har mött tufft motstånd i två av två matcher nu och Sollentuna är ett klart sämre lag än både Väsby och Huddinge. Spelar man som gjorde senast mot Väsby så tar man sin första trepoängare i hockeyettan under söndagen.

Talar för spelet

  • Sollentuna har ett så kallat lag. De jobbar för varandra och kan säkert jobba hem en hel del poäng på det. Men för att mäta sig med topplagen i längden så behövs spetskompetens och det saknar man.
  • Segeltorp har många nya spelare och man bör bli bättre och bättre för varje match när man får spela ihop sig. Spelet var bra senast och vändningen viktig.
  • Spetskompetensen såklart. Segeltorp har värvat flera bärande spelare från Huddinges lag förra säsongen och ni som hade lite koll då vet hur bra just Huddinge var.

Talar emot spelet

  • Sollentuna är lite svårbedömda. Får man allt att stämma så kan man jobba sönder många lag. Spelarna som värvats till Segeltorp från Huddinge är ju värvade för att Segeltorp inte har samma ambition som Huddinge till att träna.
  • Hemmaplan. Sollentunas stora styrka förra säsongen och det var där man tog sina flesta poäng.

Jag tyckte Huddinge var ett bra spel när dem mötte Sollentuna och Segeltorp känns minst lika bra som vad Huddinge är, om inte ännu bättre. Oddset är nästan detsamma och det är klart jag hugger på detta. Segeltorp att vinna under ordinarie tid till oddset 1.78 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback