Reklam

Slutsegrare: Novak Djokovic

24 juni 2019 at 14:00 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
29 jun 2019 at 08:54 29/06
9
0
Chans: 45%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Turnering: Wimbledon. Underlag: Gräs.

Lottningen till årets Wimbledon var ovanligt viktig den här gången, och man kan utan omsvep säga att det var Djokovic som vann den. Det är tre spelare som kan betraktas som någorlunda troliga segrare i Wimbledon i år. Två av dem kommer troligen behöva besegra båda sina främsta konkurrenter för att vinna. Djokovic kommer inte behöva besegra mer än en av dem. Det betyder massor.

Djokovic hamnade ensam på den övre halva. Federer och Nadal hamnade båda på den nedre halvan, och det förändrar jättemycket. Trots det har oddsen knappt rört sig sen lottningen kom ut.

När man tittar på Djokovic förmodade väg mot final så, det finns inte mycket som hotar honom. Kohlschreiber, Kudla, Hurkacz, Monfils, Tsitsipas, Raonic. Långt ifrån säkert att det blir den där vägen, men det där är den tuffaste vägen till final han kan få, och helt ärligt, det är en jätteskräll om han förlorar mot någon av de där spelarna. I en final sen, där kommer han vara stor favorit oavsett vem som står på andra sidan nätet. 

Djokovic har vunnit fyra av de senaste åtta Wimbledontitlarna. Hälften alltså. Och han är inte mindre favorit den här gången än han varit tidigare under dessa år så någonstans så, har han vunnit hälften hittills, då borde det inte spricka nu. Sen kan mycket hända och så vidare, det är knappast mer än 50% chans att han vinner i år. Snarare lite undre, men hur jag än räknar och vrider på det, 2,50 är klart spelbart och jag tror verkligen att han vinner. Jag tror att han är bättre än de andra.

Spelet plockas hos Betfairs spelbörs. 100% bonus upp till 1000 kronor för nya spelare där.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino
Feedback