Reklam

Skellefteå - GKS Tychy: (AH: -4,5) 1

Matchcenter
6 september 2018 at 18:30 - Hockey, Europa - Champions Hockey League
6 sep 2018 at 15:00 (Uppdaterad 6 sep 2018 at 20:52) 06/09
44
0

Champions Hockey League

Chance (1-X-2) including handicap: 50-0-50%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 6-2
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Förra veckan mötes lagen i Polen. Där vann Skellefteå med hela 8-1! Nu returmöte och match med hemmaplansfördel för Skellefteå. Jag ser inga som helst tecken på att segersiffrorna ska bli rejält mindre den här gången.

8-1 som sagt i Polen. Skellefteå öste på redan från start och hade 3-0 redan efter den första perioden. När två perioder var spelade stod det hela 7-1 på tavlan och den tredje perioden blev mest en transportsträcka från båda lagens sida.
Skellefteå kommer fortsätta ånga på för att gå för gruppsegern i Grupp C. 

Vad talar för en utklassningsseger?
► Svensk hockey mot polsk. Det är rejält stora skillnader och dom bästa lagen i Polen går att jämföra med topplagen i division 1. 
Det är en enorm skillnad som vi märker. Kvalité på spelet, spelartrupper, organisationer och så vidare är inte ens jämförbar.
► Hemmaplansfördel. Skellefteå har säsongens första hemmamatch i Champions Hockey League. Föreningen har lagt ner resurser för att locka dit publiken till detta möte.
Skellefteå är ett av SHL's bästa hemmalag och när ett rejält svagt motstånd väntar kommer laget vilja ösa in mål inför hemmapubliken.
► Skellefteå's offensiv. Nyförvärven inför säsongen är inte alls pjåkiga utan trogna poänggörare. Spelare som; J. Aaltonen, M. Olimb, E. Hedberg och P. Norén.
Hittills har offensiven levererat under säsongsinledningen och när polska Tychy står för motståndet ska västerbottningarnas möjlighet att spetsa på självförtroendet i poänggörandet lyckas. 
► Defensiven hos hemmalaget. Tychy ska vara rejält ofarliga framåt mot Skellefteå. Med målvakten G. Engvall eller M. Armalis bör det bli som första mötet att Tychy lyckas göra max ett mål. 
Skellefteå är stabila bakåt och med hemvändande P. Granberg är defensiven ännu bättre än förra säsongen.

Vad talar emot:
► Underskattning. Det är rejäl skillnad mellan lagen och spela ett returmöte efter att ha vunnit första med 8-1 finns alla risker att Skellefteå kommer agera nonchalant och slarvigt. 
T. Samuelsson kommer verkligen få ligga på sina spelare att agera professionellt och ambitiöst för att inte behöva ta ut sig ordentligt för poängen.
► Tychy har ett tydligt mål med Champions Hockey League och det är att vara det första polska lag som någonsin tar poäng i turneringen. Skulle laget lyckas göra det mot svenska storklubben Skellefteå kommer laget ses som legendarer. Här kan vi verkligen räkna med att bortalaget kommer ge allt för att ta poäng.

Gör Skellefteå det dom ska kommer matchen vara avgjord efter två perioder. Skellefteå måste ta tre poäng och fortsätta vinna för att inte riskera att gå miste om första platsen i gruppen. 
Polska Tychy är alldeles för svagt motstånd för att kunna stå emot hemmalagets offensiv.

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback