Reklam

Skellefteå - Djurgårdens IF: Över 4,5

Matchcenter
9 april 2018 at 19:30 - Hockey, Sverige - SHL
9 apr 2018 at 10:14 (Uppdaterad 9 apr 2018 at 22:30) 09/04
82
0

Chans (över-under): 59-41%
Spelvärde: 106,20%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
En ack så viktig reducering i match tre från Djurgården och matchserien är helt öppen igen. Förra mötet gick under linan 4,5 och första gången semifinalserien. Sker det igen? Tveksamt.

Det var spelet i powerplay som fällde avgörandet i match tre när Djurgården vann med 3-1 på Hovet. Samtliga mål från hemmalaget kom i spelformen med spelare fler på isen.
Annars var detta det första mötet av dom hittills tre spelade som innehöll svagast tempo och intensitet. 
Skellefteå var inte att känna igen sig till fullo och nu när Djurgården har vind i segeln förväntar jag en klart intensivare match som blir av i Skellefteå Kraft Arena.

Vad talar för:

► Special teams. Varken Skellefteå eller Djurgården imponerar i spelet med färre spelare på banan, boxplay. 
I semifinalserien har det fallit fyra mål mål i powerplay och anmärkningsvärt har det gjorts ytterligare två mål för det lag som haft boxplay. 
Skellefteå är det lag som drar på sig överlägset flest utvisningsminuter och det märktes i förra mötet.
I powerplay finns det mer att hämta hos framförallt hemmalaget. Blygsamma 11% mot Djurgårdens 21% bär inte om man ska kunna gå hela vägen.
► Fartfyllt, målrikt och intensivt. Av tre möten har det skjutits 180 skott!
Målvakterna har verkligen fått bekänna färg och målen har trillat in.
Totalt arton mål på tre matcher, ett snitt på sex mål/match.
Framförallt match ett och två har haft ett ursinnigt tempo och målchanser, ramträffar avlöser varandra tätt. 
► Målvakterna. A. Reiderborn fick nytt förtroende i matchserien och har under slutspelet svarat för lite märkliga ingripanden och insläppta mål.
Skellefteå bytte målvakt och in med G. Lindvall sist. Mörkar laget skada på Ortio?!  Som är klart bäst i målvaktskampen och startar även Lindvall idag ökar chansen för mål ytterligare.
► Målglada slutspelsmatcher. Av Skellefteå's nio slutspelsmatcher har sex gått över linan 4,5 mål och tre av fyra hemmamatcher har samma utfall.
Djurgården har spelat sex av åtta matcher med minst fem mål på tavlan. Två av tre bortamatcher har klivit över mållinan 4,5 mål.

Vad talar emot:

► Defensiven finns hos båda lagen. Det är stora starka backar och spelskickliga pjäser som försvarar båda lagen. 
Det ska till lite extra för att göra mål när dessa spelare har sin dag. 
► Målsnålt när lagen möts. Det historiska är målsnåla drabbningar mellan Skellefteå - Djurgården. Tre av fyra möten under grundserien gick under linan 4,5 mål.

Emil Djuse är tillbaka i Skellefteå efter en månadsskadefrånvaro. Han kliver in med ytterligare offensiv och var en av lagets poängbästaste backar under grundserien. Ett tillskott som behövs när Skellefteå kommer slå på stora trumman för att gå fram till 3-1 i matcher. 
Jag har svårt att se att denna match bli lik match tre med mer försiktighet och en sämre inställning hos västerbottningarna. 

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback