Reklam
6 januari 2016 at 13:43 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
I eftermiddag spelas det två matcher i SHL. Frölunda spelar mot Modo hemma och Brynäs gästar tabelltvåan Skellefteå. Modo har haft en riktigt tuff säsong hittills och har inte alls hittat rätt i sitt spel. En match som Frölunda ska vinna alla dagar i veckan även om man inte är på tårna. Med det sagt så hade Frölunda en riktigt tuff match mot Malmö för en vecka sedan i Scandinavium som gick till förlängning innan Ryan Lasch avgjorde på straffar.

Skellefteå vann övertygande senaste matchen mot Färjestad borta. Även om resultatet var jämt så var Skellefteå mycket bättre spelmässigt. Ett formstarkt Skellefteå som jagar Frölunda i toppstriden. Brynäs förlorade hemma mot Djurgården deras senaste match och det var ett tamt och energilöst Gävle-gäng som inte alls kom upp i sin fulla potential. Matchen är viktig för båda lagen och Brynäs ligger inför denna matchen på en femteplats. Det skiljer bara 4 poäng från fjärdeplacerade Linköping till åttondeplacerade Djurgården. Spelet om direktslutspelsplats är jämn och varje poäng nu efter jul är oerhört viktig.

Frölunda - Modo

Starttid 16.00

Senaste matchen i Scandinavium var det fullsatt och ett riktigt bra tryck. Får se om Frölundafansen kan fylla arenan i eftermiddag igen. Det kommer nog bli en väldigt ensidig match och bottenlaget Modo kommer få det tufft. Frölunda väger tyngre på alla positioner och har en mycket bredare trupp.

Mitt tips är att Frölunda vinner och att det blir över 5.5 mål i matchen. Oddsen på Frölundavinst är så låga och knappt spelvärda. Därför jag spelat på att det kommer bli över 5.5 mål i matchen till ett odds på 2.03.

Oddset är hämtat från NordicBet

Skellefteå - Brynäs

Starttid 16.00

Skellefteå har spelat riktigt bra på hemmaplan och det lag man egentligen haft svårt för är Frölunda. Brynäs står inför en oerhört tuff uppgift och ska dom lyckas vinna krävs det att Skellefteå inte spelar på topp samtidigt som Brynäs spelar på sin högsta nivå. Så bra är Skellefteå i dagsläget.

Mitt tips är 3-1 till Skellefteå. Så jag har spelat på att det kommer bli under 4.5 mål i matchen till ett odds på 2.10.

Oddset är hämtat från NordicBet
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback