Reklam

Segeltorp - Väsby: 2

19 september 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
19 sep 2018 at 12:51 (Uppdaterad 20 sep 2018 at 14:17) 19/09
44
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 103,68%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-3 STRAFFAR
Unibet Spela nu hos Unibet
Nykomlingarna Segeltorp tappade 0-3 i premiären mot Huddinge och ställs nu ytterligare mot en tuff motståndare i form av Väsby. Bortalaget kan absolut skrälla.

Segeltorp är tillsammans med Kalmar hockeyettans mest spännande nykomling. Under våren/sommaren har man lyckats knyta till sig inte mindre än sju ganska tunga namn från den Huddinge, vilket såklart gjort att det blommade upp till ett riktigt rivalmöte under premiärhelgen. Lagen är ifrån samma kommun och spelarna känner varandra väl. Segeltorp hade allt i sina egna händer när dem efter drygt halva matchen ledde med 0-3, men det gamla ordspråket vann. Huddinge vände matchen och vann med 4-3 efter övertid. Kanske mycket tack vare en väldans massa utvisningar. Nu ska Segeltorp möta ytterligare en tuff motståndare och man har väl kanske blivit lite väl stora favoriter, även om jag köper att de ska vara det. Väsby är bra och det visade man redan förra säsongen. Det har varit en del spelarrotation under sommaren, men jag tycker bara att det varit åt det positiva hållet. Premiären vann man med 3-1 borta mot Hammarby och har ett gott självförtroende med sig. Segeltorp rätta favoriter kanske, men oddset är alldeles för bra på Väsby för att inte testa.

Talar för Väsby

  • Segeltorp är nykomlingar och har mycket nytt folk. Även om många känner varandra sedan innan så kommer det ta ett tag att spela ihop. Väsby har etablerat sig i den östra serien och man kan nästan kalla dem ett topplag för tillfället.
  • Väsby har kanske inte mött något supermotstånd under försäsongen direkt, men fem av sju möjliga vinster och alla dessa på bortaplan är väl ändå ett gott tecken.
  • I genrepet för en dryg vecka sedan slog man just Segeltorp med 1-6. Siffrorna kanske var i överkant, men något måste det ju säga.

Talar emot spelet

  • Segeltorp har ett lag som också bör kunna mäta sig med topplagen. De har värvat flertalet bärande spelare från ett av de senaste säsongernas bästa lag från hockeyettan så nog finns det kapacitet där.
  • När säsongen är slut så känns det ändå som att Segeltorp kommer vara några poäng före Väsby i tabellen. Lite tidigt att säga nu kanske, men magkänslan brukar vara rätt.

Jag tycker oddset är bra på Väsby. De är ett bra lag och har förstärkt laget ytterligare jämfört med förra säsongen. Jag testar Väsby inklusive övertid/straffar till oddset 2.16 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback