Reklam

Sandro Ehrat - Martin Cuevas: 2

Matchcenter
29 april 2019 at 21:55 - Tennis, Challenger
29 apr 2019 at 21:30 (Uppdaterad 29 apr 2019 at 22:40) 29/04
11
0

Challenger Savannah

Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Martin Cuevas är en riktig slitvarg på grus precis som storebror Pablo dock inte på samma nivå men fortfarande hållbar i en sån här match.

Här handlar det om att Ehrat görs till favorit bara för att han gjorde några bra matcher i Tallahassee. Ehrat är normalt sett ingen spelare som hör hemma på challenger touren men eftersom systemet gjordes om till den här säsongen så får fler spelare med sämre ranking plats i huvudturneringar på challenger touren.

Därmed får vi se matcher som den här eller som förra veckan Sandgren - Ehrat i en challenger, det tillhör inte vanligheterna men Ehrat gjorde det riktigt bra för att vara helt oerfaren på grus på challenger nivå. Innan Tallahassee där han vann två matcher hade han aldrig vunnit en match på grus på challenger nivå och killen är 28 år.

Sandgren är ok på amerikanskt grus men det är fortfarande grus och då får vi ibland se matcher där grusspecialister äter upp hardcourt spelarna på det amerikanska gruset som i Tallahassee finalen mellan Emilio Gomez och Tommy Paul. 

Paul är bäst på hardcourt men har gjort det bra med två raka challenger finaler på amerikanskt grus men han fick se sig besegrad i andra finalen troligen för att han mötte en grusspecialist vilket han inte fick göra i den första finalen.

Martin Cuevas är som ovan nämnt en slitvarg på grus och det är här han kan vinna matcher på challenger touren. Han gör det lite då och då och nu har han en sådan chans igen.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback