Reklam

San Jose Sharks - Anaheim Ducks: 1

Matchcenter
19 april 2018 at 04:30 - Hockey, USA - NHL
SAP Center at San Jose
18 apr 2018 at 19:32 (Uppdaterad 19 apr 2018 at 07:15) 18/04
32
0
Chans (1-X-2): 55-20-25%
Spelvärde: 110,55%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Anaheim som gått som tåget under sista halvan av säsongen kan ikväll ha spelat säsongens sista match. Man kliver in i ett 0-3 underläge mot Sharks och med tanke på krossen senast så bör väl motivationen sänkts en aning kan jag tycka.

San Jose har öppnat med tre raka segrar i derbyt mot Anaheim och det har inte varit något snack om vilket som varit det bästa laget. Sharks vann match ett med 0-3, match två med 2-3 och första hemmamatchen senast i Shark Tank slutade hela 8-1 till San Jose efter att musten helt gått ur Anaheim. Tittar man på laget San Jose så tycker jag man ser oerhört intressanta ut. Man har ett lag med ett gäng rutinerade som fortfarande presterar på toppnivå och det blandat med ett gäng lite yngre förmågor som ser hungrigare ut än nånsin. Krydda det med Evander Kane som äntligen hittat hem i hockeyvärlden. Ducks däremot har sett väldigt vilsna ut. Visst, 8-1 var klart i överkant, men det speglar väl också matchserien litegrann. Anaheim må ha kommit för San Jose i tabellen, men tittar man på den individuella kvalitén på trupperna så är det klar fördel Sharks. Jag tror man gör processen kort med Anaheim och förhoppningsvis avfärdar man dem redan ikväll.

Talar för spelet

  • Hemmaplan är återigen en väldigt viktig punkt i NHL-slutspelet. Sharks har alltid varit tunga att möta i gråa San Jose och Anaheim har inte heller visat upp något speciellt stabilt spel på resande mark jämför mot hur man spelat på hemmaplan.
  • Sharks har mött Ducks flitigt de senaste åren med tanke på deras geografiska läge och man har gjort det med bravur. Tittar man bara på de tio senaste så har Sharks vunnit hela sju av dem. Dessutom har man ett övertag i nästan all statistik. Bland annat PP, BP, antal gjorda mål och även skapade målchanser.
  • Hur är motivationen hos Anaheim idag? Det är klart man ger det ett ärligt försök att vinna och ta ikapp den här matchserien, men jag kan lova att inte en enda spelare i Ducks tror på att man ska vända den här matchserien. Lite motstuds i början av den här matchen och det är över.
  • John Gibson har inte alls sett lika bra ut som han gjorde i grundserien. Inte alls lika stabil och normalt sett så har han en ganska flängig målvaktsstil, vilket kan ge ett lite osäkert intryck. Martin Jones har sett hur stabil ut som helst och klar fördel Sharks.

Talar emot spelet

  • Sharks måste ha samma inställning som senast. Man vann med 8-1 och det är lätt att man börjar slappna av lite och helt enkelt tror att Anaheim är skitdåliga. Så är det givetvis inte och det gäller för dem att hålla huvudet uppe.
  • Ju längre Anaheim är med i matchen, desto farligare kommer dem att bli. Är dem med i matchen har de fortfarande en chans och framförallt får de visa att de inte är så dåliga som siffrorna visat.

Jag tror inte att Anaheim orkar resa sig efter förra matchen. För mig känns raka spelet bra, men för den våghalsige finns handikappspelen. Jag tror helt enkelt att om Sharks vinner under ordinarie tid så vinner man med fler mål med tanke på att Ducks kommer chansa en hel del. Jag testar dock San Jose att vinna under ordinarie tid till oddset 2.01 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback