Reklam

Sam Querrey - Daniel Altmaier: 1

7 oktober 2021 at 20:00 - Tennis, USA - BNP Paribas Open | f
6 okt 2021 at 11:52 (Uppdaterad 8 okt 2021 at 07:39) 06/10
86
+3
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 112,64%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Dags att sparka igång mastersturneringen i Indian Wells och vi gör det här med ett riktigt fint spel.

Lite märkligt egentligen. Han har förlorat sex raka matcher, Querrey, men jag vet inte om jag egentligen tycker han sett så jättedåligt. Han har haft tuffa lottningar, han säker sig aldrig till enkla startfält och det är egentligen inget konstigt med förlusterna. Rankad 89:a i världen nu, Querrey. Han lär ligga kvar där, just för att han inte åker till bortre Mongoliet för att där kunna vinna ett par challengers och plocka enkla poäng. Därför kommer hans ranking troligtvis vara missvisande härifrån och in så att säga till han lägger av. 

Hur bra är han då, Querrey?

Kapacitetsmässigt fortfarande ganska bra skulle jag säga. Jämnheten är sådär. Men han är fortfarande en artp-spelare och en ganska okej sådan.

Altmaier är väl egentligen raka motsatsen. Han har klättrat till att vara rankad 114 i världen i princip enbart på att ha spelat challengers. Han har gjort ett par starka framträdanden på atp-nivå men han är väldigt oprövad i såna här turneringar.

Jag tycker helt enkelt att Querrey är en bättre spelare. Här hemmaplan också, det är egentligen bara på hemmaplan som han presterar.

1,76 hos Bethard, högst odds i världen, väldigt taget.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback