Reklam

Ryssland - Slovakien

15 juni 2016 at 12:23 - EM 2016
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Slovakien kommer ifrån en svidande 2-1 förlust mot Wales senast där man under stora delar av matchen var det klart bättre laget. Marek Hamsik, lagets stora stjärna, visade prov på mycket bra spel vilket kommer att behövas om Slovakien ska ha någon som helst chans på att ta sig vidare ifrån gruppen. Mot Ryssland kommer man att tillåtas föra spelet då man in grund och botten är det spelskickligare laget, med rätt flyt och samma spel som mot Wales så kan det mycket väl bli seger i dagens match.

Ryssland blev kraftigt tillbakapressade i sin föregående match emot England. Hur det efter första halvlek bara stod 0-0 är det fortfarande ingen som begriper och man ska vara otroligt tacksamma att man fick med sig ett oavgjort resultat. Kvitteringen till 1-1 kom i matchens allra sista spark, spelet måste till att bättras om det ska bli något vidare spel för Ryssland i turneringen.

Oddsfördelningen till dagens match visar att Ryssland är favoriter till att vinna. Slovakien 0.0 ger hela 2.43 hos Unibet vilket innebär att du vinner ditt spel om Slovakien vinner matchen och pengarna tillbaka vid oavgjort. Ett spel som är helt klart värt att testa med en slant.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback