Reklam

Rögle BK - Linköping: (AH: 0,0) 1

Matchcenter
26 december 2017 at 15:15 - Hockey, Sverige - SHL
26 dec 2017 at 00:29 (Uppdaterad 27 dec 2017 at 11:26) 26/12
36
0

Chance (1-X-2) including handicap: 36-22-42%
Spelvärde: 104,80%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-4
Unibet Spela nu hos Unibet
Trots den trista resultatraden för hemmalaget Rögle så är det ett lag med bra känsla i gruppen som kommer till spel på annandagen. Då motståndet i mina ögon är ett alltid lika överskattat som ojämnt Linköpings HC, så har oddset stuckit iväg rejält på hemmalaget. 4u spelas på AH 0,0 Rögle här utan att tveka.

Med uddamålsförluster i 4 av de 5 senaste matcherna så kan vi tro att självförtroendet inte är bra hos Rögle. Segern däremellan kom också med uddamålet, HV71 borta. Ledning näst senast med 2-0 hemma mot Malmö talar om att formen finns, och en stark insats borta mot Frölunda visar vidare på det.

  • Bröderna Abbott med sin organisation fortsätter jobba hårt med jumbon Rögle, och trots att resultaten inte alltid går med laget så är man med i matcherna på ett helt annat sätt nu för tiden, och här finns det liter mer att hämta ut av spelartruppen.
  • Oddset har fint spelvärde: Hemma mot Linköping så har man blivit stora underdogs, igen, för stora tycker jag, och oddset sticker ut, både på raka 1an ca 3,00 samt AH 0,0 ca 2,30 vilket är spelet jag väljer här. 
  • Linköping är inget lag att hålla i handen, oftast överbetrodda, och väldigt ojämna i sina prestationer. De kommer från förlust hemma mot Frölunda med 0-2, vann dessförinnan mot Färjestad hemma, men har innan dess även 3 raka bortaförluster mot Djurgården, Luleå och Frölunda. Jakob Lilja skadad, Anton Karlsson avstängd och Fredrik Karlström på JVM. Men förre Röglebacken Almen Bibic i laget och första gången mot sin forna klubb efter klubbytet.
  • Edwin Hedberg är het för tillfället och leder också interna poängligan för Rögle. En bra kemi nu med Ted Brithén och Ludvig Rensfeldt. Alexander Younan och Kevin Gagné saknas fortfarande. Lucas Elvenes är åter efter sorti ut JVM-truppen

Det finns ändå några punkter som talar emot Rögle här också.

  • LHC är ett vass powerplaylag, 2a i serien, starka i boxplay, 3a, och har spelare som Näkyvä och bröderna Olimb som trivts extra bra mot Rögle i år, 5-4-4 poäng mot dem.
  • Man har samlat på sig mer än dubbelt så många poäng som Rögle.
  • Dåligt PP från Rögle, stämmer inte alls där men man är ändå ett mittenlag så långt i den spelformen.

Hemvändarmatch i Ängelholm och förhoppningsvis lite extra publik, ett lag som verkligen behöver poäng nu, och som gjort många gedigna insatser på slutet. Kan det tända till för hemmalaget?

 

 

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback