Annons

Roger Federer/Rafael Nadal - Jack Sock/Francis Tiafoe: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
23 september 2022 at 23:10 - Tennis, ATP
Centre Court, The O2 Arena
23 sep 2022 at 18:42 (Uppdaterad 24 sep 2022 at 01:26) 23/09
158
+1
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 108,10%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Roger Federers sista match. Jag tror att det kan bli torsk.

Laver Cup är uppvisning. Man får se det som någon slags träningsmatcher. Därmed ska man så klart vara försiktig, men jag tycker man kan spela här ändå.

Federer har inte spelat tennis på, vad är det egentligen. Det är drygt ett år någonting. Han är dessutom rätt illa tilltygad och han kan inte fortsätta spela helt enkelt beroende på sin knäskada och annat. Sen håller han så klart en viss nivå, dubbel är enklare än singel, han kan vara helt okej, men han kommer liksom inte vara på topp.

Nadal har spelat en dubbelmatch de senaste två åren.

Man kan förstås tänka att amerikanerna kommer servera de här legendarerna en seger i Federers sista match, men jag tror ändå inte det. Världslaget, som alltid är chanslösa i lagmatchen, brukar bruka lite mer allvar än europeerna och dubbelmatcherna är ofta världslagets bästa chanser att vinna enstaka delmatcher. Så är det här också.

För Sock är en av världens absolut bästa dubbelspelare. Tiafoe är inte usel i spelformen. De kommer kämpa, jag är övertygad om det, och rent kvalitetsmässigt tycker jag de ska ha en jättechans här. 

Oddset är amerikanerna är för högt och bör spelas.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback