Reklam

Robin Haase/Wesley Koolhof - Nikola Mektic/Franco Skugor: 2

Matchcenter
21 april 2019 at 11:40 - Tennis, ATP
Court Rainier III, Monte Carlo Country Club
21 apr 2019 at 09:03 (Uppdaterad 21 apr 2019 at 13:45) 21/04
32
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Monte Carlo. Underlag: Grus.

Final i Monte Carlo och helt oerhört överraskande finalpar. Mektic/Skugor är kapabla spelare. Sällan eller aldrig i final på den här nivån, men de är bra. Haase/Koolhof däremot, de var på förhand mest troligt ett av turneringens tre svagaste par så att de är här, enormt skräll.

Kroaterna är båda två snudd på toppspelare på atp-touren. De ligger precis bakom de absolut bästa. Nu tillsammans som par, och de verkar ha hittat varandra på ett perfekt skräll. Inget konstigt med det dock, de har spelstilar som ska passa bra ihop. Mycket imponerande under hela veckan.

Holländarna är inte alls samspelta med varandra. De känner varandra väl, men har inte spelat med varandra tidigare. Otroligt överraskande den här veckan. Ingen av dem har egentligen kapacitet att vara såhär långt framme på den här nivån, men de har helt enkelt överraskat.

I en finalmatch såhär dock, då ska nivån ge utslag. Utgångsbudet är i alla fall att det ska vara så, och jag tycker därmed att det klart bättre paret här ska vara större favoriter än de är. Jag tycker man tar för mycket hänsyn till holländarnas skrällande på oddsen.

Högst odds just nu hos Bethard där man kan få 500 kronor boost om man startar ett nytt konto.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback