Reklam

Rafael Nadal - Nick Kyrgios: (AH: +5,5 Games) 2

Matchcenter
27 januari 2020 at 09:15 - Tennis, USA - Grand Slam |
Rod Laver Arena
27 jan 2020 at 00:53 27/01
17
+1
Chance (1-X-2) including handicap: 43-0-57%
Spelvärde: 110,58%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Bethard Spela nu hos Bethard

Tycker att det finns värde på Kyrgios +5,5 games mot Nadal. Man har ju räknat bort honom ett par gånger tidigare mot just Nadal. Inte många trodde att han skulle göra en tight affär av förra årets möte i Wimbledon. Och ingen trodde att han skulle slå Nadal i Acapulco för nått år sedan. Så, jag tycker absolut inte att man ska räkna bort Kyrgios i den här matchen.

Det är ju lite av ett hatmöte det här, kanske inte fullt lika infekterat just nu som förra året men vi kan nog konstatera att båda kommer ge absolut allt de har i den här matchen. Kyrgios har dessutom inte bara sig själv att ta hand om utan han har växt under turneringen en gnutta som tennisspelare och person som han självbeskrivit det som, bland annat pga allt som händer i Australien just nu.

Nadal kommer nog vara ett hack bättre i duellerna, men Kyrgios har en fruktansvärt mycket bättre serve och jag blir faktiskt förvånad om han inte bryter Nadal minst två gånger i den här matchen – och gör han det, då ska bara handikappspelet sitta. Man ska ha i åtanke att även om det blir en del tramsande från Kyrgios blev han bara breakad EN gång mot Khachanov, två gånger mot Simon och obreakad mot Sonego.

Utgångspunkten är att det blir match av det här. Även om Kyrgios har en tuff match i benen så…det är inte så att han är 45 år gammal.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback