Reklam

PSG – Manchester City

6 april 2016 at 22:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll bjuder Champions League på en mycket intressant match. Matchen kommer att spelas mellan Frankrikes bästa klubblag – Paris Saint Germain (PSG) mot Manchester City. En match som ser ut att kunna bli ganska jämn. Zlatans PSG hålls trots detta som favoriter, samtidigt som Manchester City kanske trivs med att underhuggare för en gångs skull. Trots att det finns odds som talar emot att Manchester City ska ha någon chans, så tror vi ändå att de klarar av ett kryss i första matchen mellan dessa två lag i Champions League 2016.

Speltips

Om du vill se till att spela på ett alternativ som inte är det lägsta oddset i matchen, samtidigt som det finns hyfsade chanser för dig att vinna, så rekommenderar vi ett oavgjort resultat. Det odds ger oss 4.00 inne hos Bet365. Det tycker vi är ett starkt odds som kanske speglar att det inte är det mest troligaste alternativet som du kan välja mellan.

Det som styrker våra misstankar om att matchen kommer sluta oavgjort är Manchester City lyckas göra första målet. Då kommer PSG jaga efter ett mål, och kommer målet sent i matchen, så kan det vara så att båda lagen känner sig nöjda med en delad poäng och spelar av den sista tiden för att inte dra på sig ett onödigt mål inför returmötet.
  • Matchen slutar oavgjort – 4.00

Odds hos Bet365

Idag har vi hämtat odds från Bet365. Det är en sajt som vi anser har några av de bästa oddsen online. Vi brukar ofta lägga våra spel inne hos Bet365, och är oftast nöjda med de odds som erbjuds att spela på. Dessutom har de ett skönt erbjudande som får alla nya spelare att känna sig extra välkomna!
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback