Reklam

Portugal - Holland: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
26 mars 2018 at 20:30 - Fotboll, Träningsmatch, landslag
25 mar 2018 at 23:21 (Uppdaterad 14 maj 2018 at 08:34) 25/03
18
0
Chans: 57%
Spelvärde: 108,87%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Det dröjde till den 92 min innan Cristiano Ronaldo kvitterade till 1-1 mot Egypten i träningsmatchen i fredags. Men Ronaldo var inte nöjd så, två minuter senare i den 94:e och sista övertids minuten klev han återigen fram och nickade in även segermålet. Ronaldo är i ruggig form just nu och får han spela från start idag, ja då kommer Hollands försvar få stora problem. 

Holland förlorade mot England efter Jesse Lingards enda mål i matchen. Det var en jämn match spelmässigt men Holland hade svårt att skapa heta målchanser och man förlorade ändå rättvist tillslut. 

Matchen idag spelas i Schweiz och staden Genève vilket betyder att det handlar om neutral plan. Portugal spelade även matchen mot Egypten i Schweiz, närmare bestämt Zürich. Med andra ord blir det en kort resa för Portugiserna. Holland har inte heller någon lång resa till Genève för den delen. Jag hoppas på en trevlig match där båda lagen kommer gå för tre poäng. Holland lär vara sugna på att åtminstone bjuda fansen på ett mål från den här samlingen för att det inte ska börja blåsa alltför hårt kring de. Jag kommer spela på att båda lagen gör mål.

Talar för spelet:

  • Holland måste gå framåt och göra mål, samtidigt som Ronaldo är i högform och kommer säkerligen skjuta dit en balja. 
  • Båda lagen har kort restid och lär komma utvilade till dagens match.
  • Neutral plan vilket betyder att båda lagen har samma förutsättningar.
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback