Reklam

Pittsburgh Penguins - New York Rangers: Över 5,5

Matchcenter
6 december 2017 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
PPG PAINTS Arena
5 dec 2017 at 18:10 (Uppdaterad 6 dec 2017 at 05:44) 05/12
28
0

Chans (över-under): 62-38%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-4
bwin Spela nu hos bwin
Inatt spelas det återigen NHL-hockey och vi hoppas ha lite bättre flyt med oss den här gången. Regerande mästarna ser ut att ha hittat formen när man tar emot Rangers hemma i PPG Paints Arena, men räkna inte med någon enkel match för pingvinerna. Rags är farliga och kan definitivt störa Pens.

Pittsburgh ser som sagt ut att äntligen fått lite flyt i sitt spel. Även om spelet inte kanske klickat som man velat den första tiden så vet vi om att laget i grund och botten är ett av ligans bästa lag om man tittar på pappret. Pens offensiv har sett ganska bra ut i långa stunder, men man har fått alldeles för dålig utdelning. De sista matcherna har puckarna också börjat trilla in bakom motståndarnas målvakter och framförallt så har superstjärnan Sidney Crosby kommit igång efter en trögare start än han normalt sett kanske brukar ha. Rangers tycker jag har gjort en bra säsong i allmänhet. Man hade i början en hel del oflyt som grundade sig på Henrik Lundqvists misstag, men spelet var ändå okej. Lunkan har spelat upp sig och man vinner fler matcher nu. Dock tycker jag inte han ser ut som den gamla vanliga Henrik, utan släpper fortfarande lite för många enkla mål förbi sig. Med tanke på Pittsburghs form och facit historiskt mot Lunkan så tror jag man har goda chanser att göra mål ikväll. Dessutom är aldrig Rangers ofarliga och har också historiskt gjort en hel del mål på Pittsburgh.

Talar för spelet

  • Det är två lag som är i form offensivt sett. Pittsburgh har gjort 23 mål på sina fem senaste matcher och Rangers har stänkt in 21 mål på lika på fem.
  • Trots att Pittsburgh bara släppt in sju mål på de senaste fyra matcherna så gillar jag inte vad jag ser framför egen kasse. Man släpper till alldeles för mycket lägen och tillslut kommer det också att straffa sig. Är fortfarande hårt inne på att Pittsburgh har tappat för mycket djup på sin centersida.
  • Tristan Jarry har varit fenomenal i både NHL och AHL för sina lag och formen är fortsatt galant vilket har satt honom i förarsätet mot Murray för tillfället. Jag tror dock att ett litet bakslag kan vara på g. Mycket magkänsla, men i grunden så är han trots allt andremålvakt.
  • Historiken mellan lagen och hur det sett ut spelmässigt i dessa matcher. Det är alltid fartfyllda matcher med mycket mål och chanser. Ser inga trösklar till att det inte skulle bli det nu också.
  • Rangers är snabba i sina vändningar. Man kommer få BRA målchanser på ett Pittsburgh som gärna kliver framåt med väldigt mycket folk.

Talar emot spelet

  • Som sagt så har Tristan Jarry varit grym de sista matcherna. Fortsätter han på samma spår så får Rangers det jobbigt idag med att göra mål. Behöver inte vara kört för det ändå med tanke på att Pittsburgh själva kan göra fem-sex mål.

Jag tycker det mesta talar för en otroligt sevärd match inatt mellan två rivaler. Crosby i storform kan göra tre-fyra poäng ensam om han vill. Jag testar överspelet till 1.80 gånger pengarna hos bwin.

Lycka till!

/Heden

  • Bra livebetting
  • Många marknader
  • Lättnavigerad sajt

Kommentarer

Feedback